.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

ще полудея

Просто трябва да го споделя .. .

Имам си приятел от 2 месеца (А.), който е невероятен, като характер, като отношение към мен. Всичко е идеално, обичаме се, той даже ми е първия (секс .. ) .
    НО има едно момче (Б.), с което ходих през зимата 3 месеца (преди това бяхме близки приятели) и бях лудо влюбена в него, но неговите "приятели" се мъчеха да ни разделят и накрая успяха. Известно време той се държа като "п**ка", но малко след като тръгнах със сегашния ми започнахме отново да си пишем като приятели, рядко, но все пак.. И се държи нормално..
    Проблема ми е, че на моменти се хващам да си мисля за Б., че не искам да е приключило.. и му пиша, за малко да излезна с него (той не знае за чувствата ми), а ме е страх, че ако това стане ще го целуна, а не искам...1 . не искам да изневерявам на А. ; 2. Б. прекалено много се прави на интересен като скъсахме ии ала-бала..
    И това ме побърква... Обичам А., държа на него, той е уникален .. но някак си сякаш изпитвам нужда от Б. ... ;(
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

А+Б=Х
    Х=ПАСТЕТ

Супер фен Аватара на elysunny
    емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..

А,Б чакаме В-то

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..

to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    върти ги и двамата
    NOH8

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.
    +1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Според мен трябва да помислиш и да избереш един от двамата

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    +1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elysunny

+1

На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.

Викам да си намериш трети и да ги зарежеш и двамата, вместо да го мислиш толкова В краен случай, като толкова го искаш, излез с него, прави каквото ти се прави и ще си усетиш с кой ти е повече кеф

А. Б. В. По темата избери един и край А. е по-добрия вариант според мен. Незнам ама Б. ме съмнява щом се е държал като както каза пут*ка

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.
    Нема угодия, кака.
    Temet Nosce

벨야카

Абе ще ви еба вас путки такива писна ми от такива номера
    Много гадно постъпваш така.
    Стой си с момчето сега и това е.
    Да еба тъпите шибани номера
    Глей си живота никакво назад!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен Аватара на bbadass
    А.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    ''Вървя само напред!Понякога може да обръщам глава, но никога не се връщам назад!''

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Голям фен
    знаеш ли ,винаги искаме това което нямаме ,или оценяваме нещо ,когато си отиде!незнам кое от 2-те описва дилемата ти,но не разигравай момчетата .мисля ,че А е ,по-доброто решение,новото начало,което не слуша приятелите си и не те прави по-ниска от тревата и после ,като види ,че си щастлива ,тича да разваля връзката ти.
    love is gone!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    От 2 стола на земята,затова на 3 за по-сигурно

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Абе ще ви е** вас п**** такива писна ми от такива номера
    Много гадно постъпваш така.
    Стой си с момчето сега и това е.
    Да е** тъпите шибани номера
    Глей си живота никакво назад!
    Тва са сливи за смет бате - кво да ти кажа.. - слагаш 2 капута - караш я да не те забрави и после изчезваш - така, както си се появил в живота и - внезапно тва заслужават такива..
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Цитирай Първоначално написано от umri
    Нема угодия, кака.
    Случва се

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    Цитирай Първоначално написано от HotLife
    върти ги и двамата
    +1
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    София
    След като приятелите на първото момче са ви разделили, ти сега си мислиш, че има нещо недовършено между вас и се чудиш какво ли би станало, ако бяхте останали заедно.
    Дотук добре, обаче ти сама каза, че той се е държал гадно с теб, след като сте скъсали, пък и да не говорим, че след като те е зарязал, заради мнението на приятелите му, значи въобще не си струва. Остани си с момчето , което обичаш и въобще не се чуди за другия. Сега се държи мило, но ти си видяла и другата му страна, нали???

Повече от фен Аватара на peace95
    пфф , много букви станаха
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

И ти не знаеш какво искаш. По-добре не се занимавай с нито един от двамата.
    Money
    Is
    A
    Major
    Issue

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си