- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще полудея
Просто трябва да го споделя .. .
Имам си приятел от 2 месеца (А.), който е невероятен, като характер, като отношение към мен. Всичко е идеално, обичаме се, той даже ми е първия (секс .. ) .
НО има едно момче (Б.), с което ходих през зимата 3 месеца (преди това бяхме близки приятели) и бях лудо влюбена в него, но неговите "приятели" се мъчеха да ни разделят и накрая успяха. Известно време той се държа като "п**ка", но малко след като тръгнах със сегашния ми започнахме отново да си пишем като приятели, рядко, но все пак.. И се държи нормално..
Проблема ми е, че на моменти се хващам да си мисля за Б., че не искам да е приключило.. и му пиша, за малко да излезна с него (той не знае за чувствата ми), а ме е страх, че ако това стане ще го целуна, а не искам...1 . не искам да изневерявам на А. ; 2. Б. прекалено много се прави на интересен като скъсахме ии ала-бала..
И това ме побърква... Обичам А., държа на него, той е уникален .. но някак си сякаш изпитвам нужда от Б. ... ;(
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..
А,Б чакаме В-то
Първоначално написано от elysunny
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.
+1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!Първоначално написано от sasha_90
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Според мен трябва да помислиш и да избереш един от двамата![]()
Първоначално написано от IceColDmaN
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
+1Първоначално написано от elysunny
На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.Първоначално написано от IceColDmaN
Викам да си намериш трети и да ги зарежеш и двамата, вместо да го мислиш толковаВ краен случай, като толкова го искаш, излез с него, прави каквото ти се прави и ще си усетиш с кой ти е повече кеф
![]()
Нема угодия, кака.Първоначално написано от sasha_90
Temet Nosce
벨야카
Абе ще ви еба вас путки такива писна ми от такива номера
Много гадно постъпваш така.
Стой си с момчето сега и това е.
Да еба тъпите шибани номера
Глей си живота никакво назад!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
''Вървя само напред!Понякога може да обръщам глава, но никога не се връщам назад!''![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
знаеш ли ,винаги искаме това което нямаме ,или оценяваме нещо ,когато си отиде!незнам кое от 2-те описва дилемата ти,но не разигравай момчетата .мисля ,че А е ,по-доброто решение,новото начало,което не слуша приятелите си и не те прави по-ниска от тревата и после ,като види ,че си щастлива ,тича да разваля връзката ти.
love is gone!
Тва са сливи за смет бате - кво да ти кажа.. -Първоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
слагаш 2 капута - караш я да не те забрави и после изчезваш - така, както си се появил в живота и - внезапно тва заслужават такива..
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
+1Първоначално написано от HotLife
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
След като приятелите на първото момче са ви разделили, ти сега си мислиш, че има нещо недовършено между вас и се чудиш какво ли би станало, ако бяхте останали заедно.
Дотук добре, обаче ти сама каза, че той се е държал гадно с теб, след като сте скъсали, пък и да не говорим, че след като те е зарязал, заради мнението на приятелите му, значи въобще не си струва. Остани си с момчето , което обичаш и въобще не се чуди за другия. Сега се държи мило, но ти си видяла и другата му страна, нали???
И ти не знаеш какво искаш. По-добре не се занимавай с нито един от двамата.
Money
Is
A
Major
Issue