- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще полудея
Ама разбира се, че обичаш тоя, 'дето ходиш с него сега, чи кЪ иначИ..
Не знам какво да ти кажа...щяла да полудее. Реши какво искаш и не разигравай хората заради едната прищявка.
Според мен са останали някакви остатъчни чувства към Б. Най-добре ще е да спреш всякакъв контакт с него ако не искаш да загубиш А
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Б. е лошият вариант, затова те привлича... защото всичко около него е неправилно и знаеш, че той е грешка, защото с него ще ти е много по - трудно. нормално да те привлича това, но се откажи. имаш сигурна връзка и няма смисъл да я губиш заради интерес към бивша любов.![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
много си тъпа и не само ти, за тва всички заслужавате само да ви ебат и нищо друго!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Такива като теб са за разтрел ве !!!
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
История на 100% като моята![]()
Ако бившият ти няма чувства към теб, по-добре да не губиш сегашнияСамо ти можеш да решиш какво да правиш . Изясни се със себе си!
![]()