.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.

Какво е това?

......
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Изкефил те е на външен вид. Физическо привличане. Случва се, не е голямата любов

Супер фен Аватара на elysunny
    тръпка

Град
    Covington, Georgia.
    Мерси за бързите отговори

soulless

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady
    Някакви идеи за запознанство с човек каращ колело с приятели ?
    блъсни го с кола

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Някакви идеи за запознанство с човек каращ колело с приятели ?
    блъсни го с кола

нямам книжка
    ... без спам.

soulless

Мерси за бързите отговори , иначе постоянно е в движение, няма как да му се усмихне човек Някакви идеи за запознанство с човек каращ колело с приятели ?
    МмМ ето една: като го видиш някъде с колелото - просто кажи на някоя приателка да те бутне в него - не докато кара с 40, докато е примерно спрял или говори по телефона или просто нещо таквоааа(издебвааш перфектния момент задължително) Тя те бута вие двамата падате и ти му казвашш колко много съжаляваш, и след като вече иматее разговор много вероятно е, ако те хареса да те пита как се казваш или нещо от сорта и тн :P ама мое да не чакаш той да пита можее да стане така: Оуу много съжаляваам... чакай да те изтупам... Мммаа.. ти тук някъде на близо ли живееш? той - да(примерно) ти страхотно и аз... междудругото казвам се ... там както се казваш хаха и така - глеей кво яко звучи и може и такова да стане пък вече от там нататък квоото сабя покажее
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Супер фен Аватара на elysunny
    не е нужна ш. книжка, за да блъснеш някого, само кола

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    Мерси за бързите отговори , иначе постоянно е в движение, няма как да му се усмихне човек Някакви идеи за запознанство с човек каращ колело с приятели ?
    МмМ ето една: като го видиш някъде с колелото - просто кажи на някоя приателка да те бутне в него - не докато кара с 40, докато е примерно спрял или говори по телефона или просто нещо таквоааа(издебвааш перфектния момент задължително) Тя те бута вие двамата падате и ти му казвашш колко много съжаляваш, и след като вече иматее разговор много вероятно е, ако те хареса да те пита как се казваш или нещо от сорта и тн :P ама мое да не чакаш той да пита можее да стане така: Оуу много съжаляваам... чакай да те изтупам... Мммаа.. ти тук някъде на близо ли живееш? той - да(примерно) ти страхотно и аз... междудругото казвам се ... там както се казваш хаха и така - глеей кво яко звучи и може и такова да стане пък вече от там нататък квоото сабя покажее
    Ами това е яко, мдам ама аз не знам дали ще го видя спрял.Не мога да знам къде ще спре. Мерси иначе ако имате други идеи,споделете

soulless

Взимаш едно колело и се изпречваш пред него (тук вече не препоръчвам да го блъснеш), извиняваш му се, казваш че се учиш сега, искаш му съвети как да караш, къде да караш, запознавате се и го каниш да карате колела.

Е се някога ше спрее, и има и втори вариант да натрупаш точки, като му кажеш, че много ти харесва колелото му и да го помолиш за кръгче и после ше смоташ нещо, но истинския яко ше е първото ми предложение ! Шот такива неща остават като мнооу приатен спомен завинаги, ако сичко стане както се планира !
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Взимаш едно колело и се изпречваш пред него (тук вече не препоръчвам да го блъснеш), извиняваш му се, казваш че се учиш сега, искаш му съвети как да караш, къде да караш, запознавате се и го каниш да карате колела.
    Да и това е идея,но с него ще спрат и приятелите му и ще ме гледат като... . IceColDmaN дано го видя спрял и сам

soulless

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Да и това е идея,но с него ще спрат и приятелите му и ще ме гледат като... . IceColDmaN дано го видя спрял и сам
    Дано, но иначе чесно ако аз видя така да се разиграе пред мен картинката, ако го направиш някак си по-мило и сладко определено можеш да бъдеш сигурна, че даже мн ше се радвам на тва което се случка - шот тва въобще не е лошо кво но всичко зависи как ще направиш нещата :P но иначе се си мисля, че ше го видиш и сам, пък ако караш по негоо 100 на 100 хаха :P успех ти пожелавам аз с тоя момак

Град
    Covington, Georgia.
    Мерси

soulless

Смисъл ако съм му приател(допълнение към последния ми пост..) [ от тия нощни една мисъл я пиша на 3 пъти деба хаха]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си