- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е това?
......
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Изкефил те е на външен вид. Физическо привличане. Случва се, не е голямата любов![]()
Мерси за бързите отговори![]()
soulless![]()
блъсни го с колаПървоначално написано от scandalousLady
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
нямам книжка
... без спам.
soulless![]()
МмМ ето една: като го видиш някъде с колелото - просто кажи на някоя приателка да те бутне в него - не докато кара с 40, докато е примерно спрял или говори по телефона или просто нещо таквоааа(издебвааш перфектния момент задължително) Тя те бута вие двамата падате и ти му казвашш колко много съжаляваш, и след като вече иматее разговор много вероятно е, ако те хареса да те пита как се казваш или нещо от сорта и тн :P ама мое да не чакаш той да пита можее да стане така: Оуу много съжаляваам... чакай да те изтупам... Мммаа.. ти тук някъде на близо ли живееш? той - да(примерно) ти страхотно и аз... междудругото казвам се ... там както се казваш хаха и така - глеей кво яко звучи и може и такова да станеПървоначално написано от scandalousLady
пък вече от там нататък квоото сабя покажее
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
не е нужна ш. книжка, за да блъснеш някого, само кола
Ами това е яко, мдам ама аз не знам дали ще го видя спрял.Не мога да знам къде ще спре. Мерси иначеПървоначално написано от IceColDmaN
ако имате други идеи,споделете
soulless![]()
Взимаш едно колело и се изпречваш пред него (тук вече не препоръчвам да го блъснеш), извиняваш му се, казваш че се учиш сега, искаш му съвети как да караш, къде да караш, запознавате се и го каниш да карате колела.
Е се някога ше спрее, и има и втори вариант да натрупаш точки, като му кажеш, че много ти харесва колелото му и да го помолиш за кръгче и после ше смоташ нещо, но истинския яко ше е първото ми предложение! Шот такива неща остават като мнооу приатен спомен завинаги, ако сичко стане както се планира !
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Да и това е идея,но с него ще спрат и приятелите му и ще ме гледат като...Първоначално написано от LambOfGod
. IceColDmaN дано го видя спрял и сам
![]()
soulless![]()
Дано, но иначе чесно ако аз видя така да се разиграе пред мен картинката, ако го направиш някак си по-мило и сладко определено можеш да бъдеш сигурна, че даже мн ше се радвам на тва което се случка - шот тва въобще не е лошо квоПървоначално написано от scandalousLady
но всичко зависи как ще направиш нещата :P но иначе се си мисля, че ше го видиш и сам, пък ако караш по негоо 100 на 100 хаха :P успех ти пожелавам аз с тоя момак
Мерси
soulless![]()
Смисъл ако съм му приател(допълнение към последния ми пост..) [ от тия нощни една мисъл я пиша на 3 пъти деба хаха]