.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Към Мръсниците тук;)

Замилих се и реших да проверя дали има такива хах...

Въпросът ми е следния бихте ли изкучкали някое момченце само поради факта че е девствен има ли някакво значение доставя ли ви някак си незнам удоволствие от това че е девствен не си задавам много правилно/точно въпроса но надявам се да сте ме разбрали

Мега фен
    Ще перифразирам въпросът ти:
    Фактът, че съм девствен, ще ми помогне ли да изчукам някоя или ще ми попречи?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ммм сорри,няма много такива каки дето да ти направят такова нещо,не се надявай много много.
    >>DjBelev<<

пич няма какво да прерифразираш нямам нищо подобно впредвид ? защо пишете по темата без да има общо с нея ? немога разбера няма нищо свързано с мен

Ако искам да спя по каквито и да е причини с някое момче не е толкова значимо дали ще е девстен.
    Излез от "Американски пай".

Аз пък съм останала с мисълта че мръсниците искат едно хубаво качествено чукане, а едно девствено момче колкото и да е слушало,чело,налучкало едва ли ще дари с това нашата "мръсница".
    ~девойче съм~

мдаа най сетне мнение по въпроса найстина добър отговор )

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    "Фантазията ми да кажа на някоя секси кака, че съм девствен, а тя да ме спука от секс на момента.. възможна ли е?" .. Да, брат, те момичетата умират при мисълта, че ще се чукат с някое дърво, което ще свърши на втората минута и ще се чуди кое да пипне първо.. 'Щото, разбираш ли, девствените пубери са СУПЕР МАЛКО НА БРОЙ..

dimdim ти отговори много точно.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не бих спала с девствено момче,освен ако нямаме сериозна връзка и имам чувства към него.За секс за една нощ със сигурност няма да си губя времето с девствен ;д Въпреки че то няма как да разбера дали е девствен,освен ако не си каже сам ( или не му личи по поведението) :Д абе сложен въпрос....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Не бих спала с девствено момче,освен ако нямаме сериозна връзка и имам чувства към него.За секс за една нощ със сигурност няма да си губя времето с девствен ;д Въпреки че то няма как да разбера дали е девствен,освен ако не си каже сам ( или не му личи по поведението) :Д абе сложен въпрос....
    демек(много гадна дума), почвате да се натискате, бъркаш му в гащите, той ти казва, че е девствен, ти ставаш и си отиваш?

Аз пък много обичам малки момченца и много искам да обезчестя някое Ноо... това няма нищо общо с качественото чукане.

Да и аз обичам малки момченца, и не само бих направила това, за което питаш, ами вече съм го правила и даже беше много яко и различно, не беше за 1 нощ, но нямахме и връзка, просто го научих какво и как ми харесва и накрая така добре ми беше с него определено бих повторила :P

бог да ги благослови , ако ги нямаше , много щяха да си останат девствени до 16-17-18 години

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако много ми харесва, няма да ми пречи.
    Но, ако питаш дали е предимство чак...не е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    "Фантазията ми да кажа на някоя секси кака, че съм девствен, а тя да ме спука от секс на момента.. възможна ли е?" .. Да, брат, те момичетата умират при мисълта, че ще се чукат с някое дърво, което ще свърши на втората минута и ще се чуди кое да пипне първо.. 'Щото, разбираш ли, девствените пубери са СУПЕР МАЛКО НА БРОЙ..

dimdim ти отговори много точно.
    Супер съгласна съм.
    Изобщо не ме привлича тая мисъл, даже ме отблъсква. Не желая да съм ничия учителка.

очаквах някой от отговорите ххх

Голям фен Аватара на dami666
    За секс за една нощ,определено не бих.Все пак в това се търси максимум удоволствие за минимум време.Но чувството да си първата на някой е много яко..Научава всичко от теб,няма установени сексуални навици които могат да те подразнят или да не ти харесат..ии след време..воала..перфектният любовник за теб (ако е схватлив ) Ама това за малките момченца ми се вижда малко педофилско..по-големи харесвам аз.
    Believe in yourself.

Град
    Варна
    Повечето момчета биха чукали девствени ама за обратното
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Говрим,тоно за обратното. Мен някакси ме възбужда това.Както каза една по-горе след време става перфектния любовник

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Говрим,тоно за обратното. Мен някакси ме възбужда това.Както каза една по-горе след време става перфектния любовник
    "Ти си машина човече"
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Ммм сорри,няма много такива каки дето да ти направят такова нещо,не се надявай много много.
    80% Са такива
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dami666
    няма установени сексуални навици които могат да те подразнят или да не ти харесат..ии след време..воала..перфектният любовник за теб (ако е схватлив )
    Тц. Не съм съгласна.
    Точно тая неопитност би ме подразнила. Някакси... очаквам той да знае повече от мен, да има на какво да ме научи в леглото.
    А и перфектният любовник не съм аз в мъжки вариант, а отделен индивид с отделни идеи, а не такъв, който ме следва сляпо.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    И за момче и за момиче е кофти като са без опит или без кураж. Легнали сме ние, разбираш ли, и като ми каже - тва не искам, онова не искам, колебание, страх... тия неща могат да ти погребат ерекцията. Или пък като искаш нещо и чуеш НЕ...
    Temet Nosce

벨야카

За мен няма значение това... Имам една приятелка, която си мечтае да оправи едно девствено момче, но за мен чувствата са най-важни

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от DontSpeak
    Да и аз обичам малки момченца, и не само бих направила това, за което питаш, ами вече съм го правила и даже беше много яко и различно, не беше за 1 нощ, но нямахме и връзка, просто го научих какво и как ми харесва и накрая така добре ми беше с него определено бих повторила :P
    Яко
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си