- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към Мръсниците тук;)
Замилих се и реших да проверя дали има такива хах...
Въпросът ми е следния бихте ли изкучкали някое момченце само поради факта че е девствен има ли някакво значение доставя ли ви някак си незнам удоволствие от това че е девствен не си задавам много правилно/точно въпроса но надявам се да сте ме разбрали![]()
Ще перифразирам въпросът ти:
Фактът, че съм девствен, ще ми помогне ли да изчукам някоя или ще ми попречи?
Ммм сорри,няма много такива каки дето да ти направят такова нещо,не се надявай много много.
>>DjBelev<<
пич няма какво да прерифразираш нямам нищо подобно впредвид ? защо пишете по темата без да има общо с нея ? немога разбера няма нищо свързано с мен
Ако искам да спя по каквито и да е причини с някое момче не е толкова значимо дали ще е девстен.
Излез от "Американски пай".
Аз пък съм останала с мисълта че мръсниците искат едно хубаво качествено чукане, а едно девствено момче колкото и да е слушало,чело,налучкало едва ли ще дари с това нашата "мръсница".
~девойче съм~
"Фантазията ми да кажа на някоя секси кака, че съм девствен, а тя да ме спука от секс на момента.. възможна ли е?" .. Да, брат, те момичетата умират при мисълта, че ще се чукат с някое дърво, което ще свърши на втората минута и ще се чуди кое да пипне първо.. 'Щото, разбираш ли, девствените пубери са СУПЕР МАЛКО НА БРОЙ..![]()
![]()
![]()
dimdim ти отговори много точно.
Не бих спала с девствено момче,освен ако нямаме сериозна връзка и имам чувства към него.За секс за една нощ със сигурност няма да си губя времето с девствен ;д Въпреки че то няма как да разбера дали е девствен,освен ако не си каже сам ( или не му личи по поведението) :Д абе сложен въпрос....![]()
демек(много гадна дума), почвате да се натискате, бъркаш му в гащите, той ти казва, че е девствен, ти ставаш и си отиваш?Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Аз пък много обичам малки момченца и много искам да обезчестя някое![]()
![]()
Ноо... това няма нищо общо с качественото чукане.
![]()
бог да ги благослови , ако ги нямаше , много щяха да си останат девствени до 16-17-18 години![]()
Ако много ми харесва, няма да ми пречи.
Но, ако питаш дали е предимство чак...не е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер съгласна съм.Първоначално написано от Eclipsercho
Изобщо не ме привлича тая мисъл, даже ме отблъсква. Не желая да съм ничия учителка.
За секс за една нощ,определено не бих.Все пак в това се търси максимум удоволствие за минимум време.Но чувството да си първата на някой е много яко..Научава всичко от теб,няма установени сексуални навици които могат да те подразнят или да не ти харесат..ии след време..воала..перфектният любовник за теб (ако е схватлив) Ама това за малките момченца ми се вижда малко педофилско..по-големи харесвам аз.
Believe in yourself.
Повечето момчета биха чукали девствени ама за обратното![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
"Ти си машина човече"Първоначално написано от Me4encety
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
80% Са такиваПървоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Тц. Не съм съгласна.Първоначално написано от dami666
Точно тая неопитност би ме подразнила. Някакси... очаквам той да знае повече от мен, да има на какво да ме научи в леглото.
А и перфектният любовник не съм аз в мъжки вариант, а отделен индивид с отделни идеи, а не такъв, който ме следва сляпо.
И за момче и за момиче е кофти като са без опит или без кураж. Легнали сме ние, разбираш ли, и като ми каже - тва не искам, онова не искам, колебание, страх... тия неща могат да ти погребат ерекцията. Или пък като искаш нещо и чуеш НЕ...
Temet Nosce
벨야카
За мен няма значение това... Имам една приятелка, която си мечтае да оправи едно девствено момче, но за мен чувствата са най-важни![]()
ЯкоПървоначално написано от DontSpeak
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar