.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

YASMINA ПОМОЩ!

Трябва ми малко помощ от момичетата, които използват и са запознати с хапчетата Yasmina. Приемам ги вече няколко месеца, редовно, по едно и също време, без да пропускам, както винаги ми свършиха хапчетата, цикълът ми не закъсня, свърши ми, но ден преди да започна новата опаковка, правих секс с приятеля си и той свърши в мен. Искам да попитам има ли от какво да се притеснявам, като не съм била започнала новата опаковка. ХАЙДЕ ХОРА ПОМОГНЕТЕ!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма от какво да се притесняваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на dami666
    М,няма от какво да се притесняваш.Ако са ти предписани от лекар,би трябвало да ти е обяснил/а.
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не лекарят е виновен, тя е тази, която трябва да пази и ЧЕТЕ листовката. По това, че е пуснала тема, съдя, че е грамотна и може да напише в гугъл името на ОК /всъщност май и самата тя не знае какво точно пие /
    http://apteka.framar.bg/30000052/%D1...1#.Tj-crYLqUno

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Виж ся, майка ми е лекаря, предписани са ми за месечния цикъл, какво да кажа, мамо бременна ли съм , пробвай ти да и го кажеш! БЛАГОДАРЯ НА ОТГОВОРИЛИТЕ (hug)

Спокойно няма от какво да се притесняваш не е чак толкова лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си