- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стеганата ?
След като правиш секс вярно ли ставаш по широка там сещате се къде.. ? или обратното стягаш ли се ?
Разбира се,че ставаш по широка..ама не си представяй..нещо като кофа![]()
Believe in yourself.
Онова долу е мускул който трябва да се разработи. И ДА разтяга се, и става по-голяма дупката![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Естествено ,че се разтяга, но пък не е казано ,че ще си като прпход отдолуА и ако искаш да стегнеш мускулите там долу има едни упражнения точно за това : Потърси за упражненията на Кегел и почети по въпроса!
maDamn
Това ще го правя всеки денПървоначално написано от granger
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
е то е ясно ,нали трябва да си го вкарва някак, но пък с времето като правиш секс става ли все по и по-широко или си остава така докато някой с по дебел не те оп*не ?
![]()
![]()
Кегел е много полезен и по-време на секса![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С жена ми правим секс от 20г.и е съвсем малко по широка.Раждала е чрез секцио и ако не правим секс известно време е като девствена(аз и бях първия).
Аз знам,че зная много,но не всичко!
^ Интересно ли ти е в TEENproblem?
Ми разширява се, но не много. Колкото е необходимо, за да проникне в теб.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Зависи,може да си по-широка по принцип или знам ли,но при мен нямаше промяна.![]()
Първоначално написано от malkasladkaku4ka
След 2 часа див секс, ставаш като асансиорна шахта
SexPLozZiv
Хубаво аватарче братле!![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
хах и аз си мислех същотоПървоначално написано от DREAM95
![]()
Иначе по темата - да, вярно е, но мисля, че най-вече си зависи от размерите на момчето...
Разтягането не е голямо.Разтяга се,но но може да побере повече от 20 санта.Гледах филма за човека с най-големия ... и вика,че не можал да вкара повече от 20 санта.
П.П Ако приятеля ти не те задоволява с неговия кажи му да слага колянце![]()
а като рисуваш с тебешир той изхабява ли се или става по-дълъг?
Не че ше ти се изтрие "многослойния невроговяващ епител" де ама.. метафора![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98