.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Мога ли да приемам ''Оргаметрил'' за предизвикване на цикъл?

Мога ли да го приемам без консултацията на генеколог.Една приятелка ми каза да го пия 3 дни сутрин и вечер.Като го спра до два дни щяло да ми дойде.Безобидно ли е това предизвикване.Благодаря ви предварително.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не. А тая твоя приятелка да си пъхне оргаметрила където слънце не огрява. Като си няма идея от щадящи медикаменти, поне да не си отваря устата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Оргаметрил е за отлагане. И аз го пия без да съм се консултирала с гинеколог точно. Пие се по 2 хапчета, по 1 сутрин и 1 вечер. Докато го пиеш няма да ти дойде, спреш ли ти идва на следващия ден, същото става пропуснеш ли хапче.

Но все пак, се консултирай с твоя личен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не можеш да предизвикаш менструация .Гинеколог може да го направи,ако прецени ,че наистина е необходимо (например при аменорея).Безотговорно и погрешно е да си предписвате една на друга медикаменти.Едно и също лекарство не трябва да се употребява от други хора,макар и при еднакви налични симптоми,без консултация с лекар(в случая гинеколог).

Град
    пространството на Дисе
    В никоя нормална аптека няма да й го дадат без рецепта.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Оргаметрил е за отлагане. И аз го пия без да съм се консултирала с гинеколог точно. Пие се по 2 хапчета, по 1 сутрин и 1 вечер. Докато го пиеш няма да ти дойде, спреш ли ти идва на следващия ден, същото става пропуснеш ли хапче.

Но все пак, се консултирай с твоя личен.
    Подлежиш на наказание. Нямаш право да даваш указания за медикаменти, които са извън посочените в точка 13.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Благодаря много на всички

anonymous708973
    Guest

Re: Мога ли да приемам ''Оргаметрил'' за предизвикване на ци

Цитирай Първоначално написано от selenaa56
    Мога ли да го приемам без консултацията на генеколог.Една приятелка ми каза да го пия 3 дни сутрин и вечер.Като го спра до два дни щяло да ми дойде.Безобидно ли е това предизвикване.Благодаря ви предварително.
    На мен нищо ми няма, но е е за тази цел, за която мислиш да го използваш.

В никоя нормална аптека няма да й го дадат без рецепта.
    Защо продължаваш да го повтаряш, след като очевидно не е вярно? Купувам го от супер голяма аптека на центъра на Пловдив, купих си го и на морето от една аптека. Провери пак, може би вече е от разрешените медикаменти.

Град
    пространството на Дисе

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лолз, какви ли не рандом АБ ми е взимала майка ми по преценка без рецепта Оргаметрил лично съм купувала на съквартирантката ми от Софийска аптека ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на dami666
    Не е хубаво да се пият лекарства без консултация с лекар,особено такива които се бъркат с хормоните и цикъла.Не ти го препоръчвам.
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си