- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Исках да попитам.. водя полов живот от месец и нещоо и понякога се случва докато правим секс с приятеля ми да влезне въздух отдоло ии след това и повреме излизат малко притеснителни звуци ..та исках да попитам дали и на друг се случва и дали е нормално
съжалявам ако въпроса ми е тъп, но ще се радвам ако някой ми отговори неподигравателно ...
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Напълно нормални звуци при секс. Не се притеснявай, а вероятно и приятеля ти знае от какво са те.
+1 Крато,точно,ясно и правилно! Иначе ако те изгледа странно - шот мое и да незнае(никога незнаеш - кой кво знае и кво незнае).Та ако те изгледа странно просто му обясни - да не си мисли другото..Първоначално написано от dimitar_ak
!
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Задържа се въздух и звукът след това е кофти,но не се притеснявай това е едно напълно нормално нещо.При мен винаги се получава (особенно в позата куче).![]()
Благодаря ви много![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
^ Тъкмо щях да кажа, ако толкова те притеснява да избягвате кучешката... иначе е нормално![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Олее аз като съм с мойта мадама има прицкане, пляскане - кво ли не се чуваХич не се плаши ...
![]()
Нормално е...
Прави го във вода и ще видиш какво става![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
това "пръцкане" е нормално ,не се безпокой !може да го заглушиш със стенания ,ако толкова те притесняват звуците .
love is gone!
Блаа, при мен става като вдигна краката нагоре.
Много е неприятно самото усещане да те помпат с въздух, инак - да , нормално е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...