- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мамка му стана?
Aaaбе какво лъжете човека?Предървилго е предварително и работата отишла по дяволите.И вместо да му пълните главата с глупости,всички можем да му се смеем на импотентността.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Да не си се притеснил брат? А и ако ти е рипал нагоре-надолу много преди това може и заради това да е. Съмнявам се да е от алкохола, 1-2 бири нищо не са. Може би не те привлича сексуално ?
Глупости.Първоначално написано от amis
Пич що не я накара да го лапне.. и аз като го "стимулирам" неще да става,но виж мацката да стимулира и всичко се оправя!
Това е тяхна работа да се грижат за нас да сме на 12 часа..
,но понякога се случват и засечки .. слагай следващия презерватив и смело.. не се коси - Pussy..
I Love YOU baby![]()
![]()
Аз по курви не ходя. Това е момиче което познавам от доста време и мога да завя че ме привлича и то доста парите които съм дал за нощувката си струваха защото бяхме заедно няма значение дали сме правили секс и това че съм платил.... тва от кой филм го измисли? Не мога да си представя да платя за секс като мога да изчукам почти всяка една която си поискам просто знам как да я омая с думи.Първоначално написано от zero
Е, кажи, как мина втората вечер?![]()
Абе защо тук в интернет всички се правите на ебаси вървежните(визирам последното ти изречение) ?!? Това тук променя ли нещо в реалния ти живот ?Първоначално написано от nin0o0