Според мен има и друго мани я любовната игра - един здрав,прав мъж баж си в сила го дига само дори от целувки и от опипване тук там.! Но виее си мислите, че човешкия организам въпреки съвършенството му си мислите, че той по-скоро роботизиран.. защо? Защото искате щом има секс да ви стане пишката, като по книга - да това ще се случи само ако са налице следните фактори!От личен опит знам, че имам моменти в които го дигам за секунди - не повече от 15 и моменти в които нищо не е в състояние да го дигне.. Кое определя нещата - това дали човешкото тяло е отпочинало и човека се е наспал(за да може всички органи да са регенерирани - за да функционират првилно)! След това фактор е стреса - след тежки стресови ситуаци(страса изцежда глюкугена, цялата енергия белтъците в мускулите,че дори и водата, а това е ключово за това да го дигнеш!) - ако пък не си ял - пак можеш да имаш проблеми(аз съм имал точно след нощна, като не бях ял, но тогава беше друго претъпени ми бяга чувствата,емоциите и не изпитвах се едно никво удоволствие от секса и не можах да свърша! - така, че в момента в които почнеш да даваш на организма си това - от което има нужда, той ще ти даде същщо това, което трябва - ще го дигаш за секунди.!И пак казвам от личен опит знам и лично съм го изследвал това - да видя до каква степен е така и мога да кажа, че с огромна точност говоря в този пост!