.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Re: Какво мамка му стана?

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Здравейте. Вчера ми се случи нещо което, никога няма да забравя. Бях с едно момиче в един хотел ( след бурна вечер ) и както може би се досещате щяхме да правим секс. Не наблегнахме много на любовната игра и направо решихме да го направим. Аз си свалих гащите и тъкмо да си сложа презерватива и ........ падна . Опитах се как ли не да го стимулирам. Натискахме се, пробвах с чекии, но не стана. Направо се разтреперих и си легнах да спа като цяла нощ не можах да заспа. Не знам какво да направя предполагам че момичето се е почувствало неловко както и аз. От какво е възможно това? Не съм пил много. Може би 1-2 чаши бира нищо повече.
    За тая седмица ако си прекалил със ANIMAL не вярвай да стане

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Aaaбе какво лъжете човека?Предървилго е предварително и работата отишла по дяволите.И вместо да му пълните главата с глупости,всички можем да му се смеем на импотентността.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Да не си се притеснил брат? А и ако ти е рипал нагоре-надолу много преди това може и заради това да е. Съмнявам се да е от алкохола, 1-2 бири нищо не са. Може би не те привлича сексуално ?

Цитирай Първоначално написано от amis
    Не знам какво е станало, ама момичето се е почувствало много кофти ..
    Глупости.
    Пич що не я накара да го лапне.. и аз като го "стимулирам" неще да става ,но виж мацката да стимулира и всичко се оправя! Това е тяхна работа да се грижат за нас да сме на 12 часа.. ,но понякога се случват и засечки .. слагай следващия презерватив и смело.. не се коси - Pussy..
    I Love YOU baby

Цитирай Първоначално написано от zero
    Язък за парите дадени за нощувката прецакан си
    Един авер така като ходи на к***а не му стана .. курвата го чака 3-4 мин и накрая му взе парите и изчезна кат вика
    "ааа момче няма да стане твойта работа " хахах
    Твойта работа е г/д същата платил си па си нееебал ahahha
    Аз по курви не ходя. Това е момиче което познавам от доста време и мога да завя че ме привлича и то доста парите които съм дал за нощувката си струваха защото бяхме заедно няма значение дали сме правили секс и това че съм платил.... тва от кой филм го измисли? Не мога да си представя да платя за секс като мога да изчукам почти всяка една която си поискам просто знам как да я омая с думи.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Е, кажи, как мина втората вечер?

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Цитирай Първоначално написано от zero
    Язък за парите дадени за нощувката прецакан си
    Един авер така като ходи на к***а не му стана .. курвата го чака 3-4 мин и накрая му взе парите и изчезна кат вика
    "ааа момче няма да стане твойта работа " хахах
    Твойта работа е г/д същата платил си па си нееебал ahahha
    Аз по к**ви не ходя. Това е момиче което познавам от доста време и мога да завя че ме привлича и то доста парите които съм дал за нощувката си струваха защото бяхме заедно няма значение дали сме правили секс и това че съм платил.... тва от кой филм го измисли? Не мога да си представя да платя за секс като мога да изчукам почти всяка една която си поискам просто знам как да я омая с думи.
    Абе защо тук в интернет всички се правите на ебаси вървежните(визирам последното ти изречение) ?!? Това тук променя ли нещо в реалния ти живот ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си