.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Явно само на мен ми се струва гадно !
    И на мен ми се струва много гадно - от една страна толкова ли са се свършили хубавите дамски парфюми, че да използва мъжки.
    От друга е невероятна тъпа идеята дай да мириша на мъжко, за да се личи все едно до сега съм била с някой. Омг и лапешко мислене, тва не са неща, с които е нужно да се парадира!

Всеки си има мнение, за това реших да чуя и вашето ! Любимия ми мъжки парфюм е 1 milion и днес ми го подариха, чудех се, ако се напръскам някоя вечер дали няма да изглежда смешно, разбира се нямам в предвид да го използвам всеки ден ! Интересно ми беше как гледате вие на това момиче да се пръска с мъжки парфюм, дори и по тежък. Не знам само защо ти, Minerva си помисли, че ще го правя за това да се личи, че все едно съм била с някого ?! Помислете преди да пишете

Цитирай Първоначално написано от shanell1
    Всеки си има мнение, за това реших да чуя и вашето ! Любимия ми мъжки парфюм е 1 milion и днес ми го подариха, чудех се, ако се напръскам някоя вечер дали няма да изглежда смешно, разбира се нямам в предвид да го използвам всеки ден ! Интересно ми беше как гледате вие на това момиче да се пръска с мъжки парфюм, дори и по тежък. Не знам само защо ти, Minerva си помисли, че ще го правя за това да се личи, че все едно съм била с някого ?! Помислете преди да пишете
    Мацко, мисля преди да пиша и някой беше казал нещо такова, за това споделих мнението си!
    Иначе щом ше се пръскаш с тоя - той повече си мирише на женско. По-зле ще е момче да се пръсне с тоя парфюм.

One Milion да мирише повече на женско ? Ехаа..

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от Karrri
    Обожавам мъжките парфюми!Няма нищо лошо,според мен.
    И според мен
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от shanell1
    One Milion да мирише повече на женско ? Ехаа..
    На тежък женски парфюм, не особено скъп. Ето му съставките. Като прегледаш коментарите надолу, се вижда, че не само аз съм на това мнение.
    http://www.fragrantica.com/perfume/P...lion-3747.html

Според мен този парфюм е от тежките, не мисля, че прилича на женски, но все пак всеки си има мнение

А я си представете да мине някой мъж покрай вас и да ви лъхне на сладък женски парфюм?

Много обичам мъжки парфюми,но да са върху мъже.Ако усетя жена с мъжки парфюм (тя да се е напръскала,не от приятеля й) ще ми стане малко странно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз използвам мъжки парфюм,харесвам силните и трайни аромати.В момента съм с Bvlgari Aqva.

Охоо, значи не само аз обичам този 1 million, само заради аромата му ще си позволя да го употребявам понякога

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Харесвам мъьките парфюми повече и от женските... но не бих се пръскала с мъжки!

ТЕСТ Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 чаc

Възприемам го добре. Всеки с вкуса си. Само лятото понякога е неприятно ако е прекалено тежък.

И аз харесвам мъжките парфюми повече по-трайни са .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Явно само на мен ми се струва гадно !
    Не само на теб. Единствено one million, прави изключение, случва се да си сложа от него.
    И аз не бих се напръскала, както се пръскам с моя.
    Но е готино да пръснеш във въздуха и да минеш "през облака" - количеството е същото, което остава по мен, когато се гушкам в мъж с хубав парфюм. Нищо натрапчиво.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Karrri
    Обожавам мъжките парфюми!Няма нищо лошо,според мен.

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Ей на вас се нещо ви е малко .. се сте ощетени..

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Обожавам мъките парфюми. По-добри са от всички най-добри женски аромати взети заедно. Просто ги обожавам, разтапям се, нямам друго определение.
    И да, понякога се пръскам с мъжки парфюм, не виждам нещо ненормално в това.

П.П. Някой беше казал нещо подобно: ..мъж със сладникав женски парфюм.. е, това вече не е много добре.
    Но погледнете това сравнение: Жена, облякла на голо ризата на приятеля си, полуразкопчана и с разрошена коса е секси, за разлика от мъж, напъхал се в ... корсет например.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Пръскала съм се може би 2 - 3 пъти с мъжки парфюм. Но е било изключение на някой готин аромат. И не съм се обливала с него както се пръскам с мойте си парфюми. Абе,щом си има женски парфюми те са си за жени.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Обожавам мъжките парфюми-възбуждат ме Но само върху мъж
    Аз не бих ползвала мъжки парфюм-пръскала съм се 2-3 пъти с някво парфюмче на бащата,което си държи на работата му,но само защото бях тръгнала за даскало,бях забравила да се напръскам вкъщи с женски,а минавах през бащата и така...
    Няколко пъти ме питаха дали досега не съм правила нещо с някой..ужас

Ще ги повторя тези преди мен - мъжките парфюми са много гот, но на мъже, не върху мен.
    Така както авторката иска да се пръска нямам нищо против, но ежедневно - не.Има страшно готини женски парфюми, не сме стигнали до мъжките...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Много обичам мъжки парфюми и нямам проблем да ги използвам, но само вечер или зимата, защото са по-тежки (въпреки, че аз и от дамските парфюми харесвам по-тежките). One Million за мен трудно може да се нарече мъжки, най-много като унисекс може да се категоризира, но иначе си е чиста проба тежък дамски, не знам дали ако аз бях мъж бих се пръскала с него. Любимия ми мъжки е Attitude на Armani.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Хохо Attitude на Armani е страхотен, друг любим ми е 212 синия

Само с мъжко се пръскам и не ме интересува кой , какво си мисли ОБОЖАВАМ МЪЖКИТЕ АРОМАТИ [/b]
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ОБОЖАВАМ МЪЖКИТЕ ПАРФЮМИ! Пръскала съм се 1-2 пъти с един на баща ми но не бих го използвала ежедневно
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си