- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как бяхте......
Хей, как бяхте миналата година на 15 септември в училище (облекло)!! Знам сигурно има още такива 16390097 теми, но нека да си направим нова тема! И така как бяхте на 15 септември?![]()
![]()
![]()
С униформа. xDDD С дълга черна пола и бяла риза, май и вратовръзката бях сложила.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от Hayashi
аз пък бях с яки дрешки :P ;d
(h) Ангел & Моисей (h)
С една ризка и с дънки, но таз год ще съм 12кл и тряя да е нещо по-така-не съм решил още, пък и на 15-ти септ имам РД ставам на 18![]()
![]()
с дънки и тениска![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Не помня,трябва ли?Ден като всеки друг.Не знам какво сте се захванали да мислите за това,като сме още в разгара на лятото.Какво специално трябва да си слагам.. даже най-добре да се облека цялата в черно.![]()
Не помня ,честно казано. Мисля,че с дънки. И някаква тениска,бяла.И не знам защо,ама имам и спомени ,че си носех и някаква връхна дреха,пък надали е било студено. Не знам. Трябва да видя снимки,ако имам. Таз' година ще видя какво ще измъдря. От сега съм почнала да мисля.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
извинявай, но това уместен отговор ли е спрямо теб момиче си все пак малко по-културно.![]()
С официалната униформа.. (черна пола,бяла риза и няк'ъв елек)...![]()
Не си спомням, но надали е било нещо специално. Никога не съм приемала 15-ти септември като празник.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
С дънки и риза![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първоначално написано от slicky
Нямаше логика,беше любов.
С униформаа...черен панталон,бяла риза и тъмно-синя вратовръзка
А тази година..пак ще съм с униформаСамо че с друга от новото даскало.
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
с гащи и риза![]()
![]()
Иначе си бях с къси панталони и блуза с къс ръкав и чехли( Беше ми много жега... и директора като почна да си произнася речта... там за новите първолаци и тем подобни :@ бе напрао ужас![]()
Помня,защото имам снимки ;д -къса,дънкова,светло синя пола,сива блузка ( или потниче нз точно кво е ;д ) и сандали с токче..бяло/сиви...![]()
Некви дреи, ма без боксерки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бях с черни дънки и зелена блузка, както обикновено. Тая година ще бъда с поличка, потниче и некви обуща![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Бях се дегизирала, като Бойко Борисов, за да се респектират учителите.
А аз не помня какво закусвах тази сутрин.
И спря да се върти за миг земята..