- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Виновен ли е Бог за злото?
Ее ама той взе, че излезна.. сега сигурно ще сънува как избива хора-боклуци.![]()
Аз пък мислех даже линк към песента да му пратя .. тъкмо я намерих.
![]()
Нищу ,аз все пак ще си я линкна. Много е вдъхновяваща
http://www.youtube.com/watch?v=BIbVMb_GBPM
Да и аз я намерих и приготвих линк.. сега какво ще правим?![]()
Тука съм бИе...бях афк(дет се вика)...И песента в превод какво ще рече...?
Im back...
Дядо ми беше лейтенант от СС
И внукът ще стане лейтенант от СС
Тихо ,де ... исках да го тролна![]()
С какво съм заслужил тази подигравка...?Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Интересен въпрос.. мисля, че си прав, извинявай!![]()
http://vbox7.com/play:68e0306b
Хората са виновни за злото а не Бог!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Ама ние сме негови творения,води се,че Бог е този,който диктува правилатаАко иска да няма зло,няма да има....
![]()
Тадаа
Кво ще кажете за новия ми подпис.
Като цигане на баничка се кефя.
Много е арно![]()
я лапай слонски себум бе лапе!Първоначално написано от commando1
в библията си пише черно на бяло - бог създава зло и бог праща земетресения, чума, суша etc
са почвай да се подрискваш и да обясняваш как всъщност гледано под някакъв наркомански ъгъл това означава точно обратното
PS аурисе... ти идея ми даваш знаеш ли го тва? май и на мен ми е време да си сложа някоя дълбокомислена мисъл в подписчето
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^
Сигурно командо мноого мрази християните и иска да ни убеди, че са малоумни, преструвайки се на такъв. Не ми се мисли, ако е сериозен...
Честито, Аурис!![]()
Чуствам се полЪскан!Първоначално написано от Auriss
Im back...
Ухаааа,Ландсер.Те са велика банда.
Аурис как правиш да може да си пуснеш песента още в този сайт?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Напротив има природозащитници и то истински , а не само кучезащитници и псевдоеколози....Първоначално написано от TheMightyNadenica
А ти какво си направил за природата. Поне едно дърво засъдил ли си? Поне една хранилка направил ли си?
Борил ли си се против застрояване и изсичане на гори. Гонил ли си бракониери?
И за твои сведение циганите до преди 20 век са живели в хармоние с природата.![]()
![]()
за какво си говорите да се включа и аз![]()
Та аннунаците са виновни за унищожаването на природата с тяхните технологии![]()
Той всичко съди.Първоначално написано от ScarlettS
![]()
Няма човек който да е нещо положително за природата! Тея природозащитница са смешна история! Той яде ли, кола кара ли, живее ли в бетона постройка, има ли дървени мебели, отоплява ли се....?Първоначално написано от klimatronik
А колкото до мен...Съм направил много повече от изброеното от теб! Аз не съм шопско чедо, дето като се е окаляло и ще си реже вените! И на село не е одил...ммм всъщност никога! Или като види животно и бяга да не го оцапа!
Циганите са изгонени от собствените си хора!
Im back...