- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми по рацете.
Здравейте на всички. Имам следният проблем. Обраснах си космите на рацете за първи път и четох че това не е полезно. Сега много съжалявам
. Космите ми бяха руси и тънки. Та въпросът ми е като пораснат дали ще са тъмни и дебели. Плс някои да ми помогне.
![]()
Първо да отбележа, че много грамотно си написала всичко.
И нищо няма да стане като един път си ги обрЪснала, когато пораснат малко използвай кола маска, а ако не ти се чака действай с епилатора.
Спокойно. Надали от първите пъти ще ти стане нещо.
Дишай спокойно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
:@ Айде открийте го къде е това Ъ на клавиатурата ве..![]()
Нищо няма да ти се случи, това са пълни глупости.
Нищо няма да ти стане,но използвай кола маска следващия път.
П.С. Май си отсъствала от часовете по български език.
От къв зор си ги махнала, като са ти били руси и тънки?![]()
Съгласна съм!! Няма да ти станат дебели и тъмни, ако продължаваш да ги бръснеш ще станат, но само веднъж нищо няма да стане.Първоначално написано от iiordanova
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от sizz
Първо, щом космите са били руси защо си ги обръснала? Второ, надали ще станат тъмни от едно бръснене. Ако останат същите, по-добре не ги обезкосмявай. Щом са руси космите просто няма смисъл.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
час по български език-> епилатор->чисти рЪце![]()