- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Целулит ;хх
Имам малко целулит по бедрата и се чудя как да го махна ?! Почти не се забелязва ама ме дразни .. Извинявам се ако има такава тема.![]()
Много вода и много спорт![]()
Движения, вода, масажи с антицелулитен крем.
Движение+разумно хранене+антицелулитен гел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
възможно ли е на 12 години да имаш малко целулит???6тото азз спортувам ама не пия почти никаква вода
![]()
Мноооого вода. Плюс спорт. Има ли нужда да казвам и разумно хранене? Тези кремчета уж помагат,пробвай на Дева казват,че е доста добър.
много вода,промяна в диетата ти и някакви упражнения ммм намаляш солта ,защото задържа течностите в организма ти ,избягвай солени храни и пържено ,сладко .. обичайното ^^ ..нооооооо най - вече спорт и вода..а да ии някой антицелулитен крем/гел ,но не очаквай чудеса от него
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Много вода и спорт, антицелулитни гелове... Но не мисля, че биха ти махнали целулита, по-скоро биха попречили за появата на още.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Целулита не се маха толкова трудно,колкото си мислите...Първоначално написано от sladkishka95
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
Ми аз целулит нямам, но съм чувала, че даже изобщо не може да се махне. Я сподели тайната на всички?
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Напротив маха се и то доста лесно ,стига да спазваш горе казаните неща....
За лесно не е лесно, но става. При мен най -ефективни се оказаха репингите, но всичко е индивидуално.
Абсолютно, 3 дни правих някви супер мижави упражнения и имаше разлика.Първоначално написано от Biskfitka
При мен се махна много бързо-за няколко месецаПих към 2л. вода на ден и правих всякъкви упражнения,мазах се с овлажнителен крем и резултатът бе налице :P
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum