.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Почистване на лицето...

Имам бяла кожа, и пигменти петънца. По лицето имам доста бенки(плоски, изпъкнали) и доста петънца, и гледам много да не стоя на слънце, че броя им се увеличава дори и само 10мин. да стоя на слънце.
    По принцип харесвам по-тъмната кожа, но съм се примира,че ще си остана с бяла, но поне ми се иска да е "чиста". Смисъл, искам да си направя някаква процедура, която да ми изчисти всичките тея петна и бенки по лицето, и тенът ми на лицето да е равномерен. Без никакви по-тъмни или червени петна по нея. На всичкото отгоре имам и тъмни кръгове под очите, белези от черни точки(хем ходя на козметик РЕДОВНО). Чувала съм,че хим. пилинг помага за равномерен тен на лицето и за премахване на БЕЛЕЗИ но за бенки не съм сигурна...също съм чела по форумите, че има вероятност от изгаряния по кожата.. Само тва ми липсва...
    Вие правили ли сте си тази процедура? Дали ще ми е от полза? А бенките не вярвам пилинга да ми ги махне..ама все пак пишете в темата, ако някой е ходил да му махат бенки/белези

Мега фен Аватара на koshtramba
    Дерматолог може да ти ги премахне след конкретни изследвания на самите бенки. Възможно е да се махнат, но няма да е с пилинг. Приготви си повече парички и мисля, че няма да те притесняват повече.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

А какво представлява изследването? Къде трябва да се извърши?

anonymous708973
    Guest
    Бенките се махат с 10-минутна операция с локална упойка от ЛЕКАР, НЕ от козметички, които са решили, че могат да го направят!

И бтв, супер яко е да усещаш как скалпелът ти реже кожата и тече кръв - не боли въобще, но лекият натиск е сууууупер як

Не съм добре...
    Невър майнд. Махат се само релефни и/ли черни бенки.

уоу ти да не би да си ходила да ти махат някоя бенка?
    Не се ли изрязват само релефните бенки...знам за плоските че могат да се махнат със лазер

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    На една приятелка й махнаха 2-3 релефни бенки с някакъв мехлем. Бенките сами си паднаха след намазване с мехлема.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

ее сериозно ли бе? Ти сигурна ли си,че са били бенки, а не брадавици? Моля те питай я кой е мехлема Бенката ми на лицето не е релефна, съвсем леко е изпъкнала,кафява е на цвят, не е голяма като пъпка е, но все пак ме дразни, искам чисто лице.Всичките ми бенки на лицето са плоски и мноооого на брой и не ми се вярва да "паднат" от тоя мехлем ... Иначе останаха ли и някакви белези?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бенки се премахват само от медицинско лице.

За пигментните петна - има много кремове и мазила за избелване. Лимона също е много добро средство ! Аз редовно си се търкам с лимон ;д.
    За сенките под очите ти препоръчвам куркума на прах + доматен сок (това също става за пигментни петна), нанасяш, изчакваш 10-15 мин. и отмиваш. Плюс това прием на достатъчно витамини и вода ще помогне. Като цяло здравословния начин на живот ще направи сенките ти само спомен . Не забравяй и да спиш достатъчно, поне по 8 часа на ден.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bebee66
    уоу ти да не би да си ходила да ти махат някоя бенка?
    Не се ли изрязват само релефните бенки...знам за плоските че могат да се махнат със лазер
    Да, махаха ми. Идеята е, че бенката е доброкачествено или злокачествено образувание, затова трябва да се изреже надълбочко, заедно с кожата около нея. Това една кирлива козметичка не трябва да го прави.

А тия твоите бенки толкова ли са грозни, че искаш да ги махаш, въпреки че не са релефни?

Rebirthing е много права - здравословният начин на живот е най-правилният начин. Противно на модерното будуване през нощта, аз от малка си спя по много и да ме видиш сутрин. В 7.30 съучениците ми спят по чиновете, а аз съм бодра и щастлива и си подскачам наоколо, без да пия по 3 кафета на ден, за да стоя будна.
    Е, това с 8-те часа сън трудничко ще стане, ама поне по 6 гледай да правиш, а не да си лягаш в 4 и да ставаш в 7. И да, има значение дали спиш от 12 до 6 или от 4 до 10.

Повече от фен
    За пилинга сега не е подходящото време. Трябва да е поне есен за да се прави. Пречи слънцето. Както са ти писали той не премахва бенки и брадавици. Най - добре опитай не гликолов, а билков - повече пази кожата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си