- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво колекционирате (събирате)?
Колекционирам стари пари и картички.
Колекционирала съм толкова много неща.
В момента само значки, предимно на групи....
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
всяко семейство колекционира книги, разбира се. иначе аз събирам модни списания, капачки от сокчета Queens събирах миналата година и имам около 40, също и салфетки като малка, сега са набутани в една кутияи запалки имам навсякъде, но не са колекция, по - скоро признак на пиромания
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Хладни оръжия, ножове предимно и 1 box
![]()
Ключодържатели, запалки, пари, но любимите са ми пощенските марки.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Събирам фонокарти и календарчета. Събрала съм няколко списания National Geographic и Атлас.
Като по малка съм събирала миришещи листчета.
Събирам малки календарчета :P
Като малък съм събирал различни тестета карти, лепенки от дъвки, капачки от лимонада/кола/бира, малки фигурки на анимационни герои, плакати с кечистии за друго не се сещам сега :P
Салфетки и малки календарчета, само аз събирам нещо от семейството миА, и сестра ми малки календарчета също
![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
колекционирам готини преживявания, хора, моменти, спомени...![]()
Колекционирам марки и монети, а преди колекционирах кибритчета![]()
Сламки за пиене,предимно цветни,както и цветни прозрачни лъжички за сладолед![]()
Преди колекционирах салфетки , бях събрала 2-3 кутии , но вече спрях.. е, пазя си ги, де, но..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
преди салфетки. сега- нищо
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Преди салфетки,сега капачките от Queen's и то неусетно съм ги събрала,просто като ме изкефи си я прибирам.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Преди събирах опаковки от вафли,кроасани, солети. Тогава бях на 5, но един ден майка ми ми ги изхвърли!
Сега си събирам картички от места където съм била.Имам около 100 или повече.
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
Имам малка колекция от монети.Надявам се че в бъдеще ще имам шанс да я увелича драстично.Попринцип падам си доста по древни работи,но за подобни неща трябват пари...
Дааа,аз това го събирам на бюрото миПървоначално написано от gotinataaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
- мидички;
- камъчета от различни места
- гривни ( ако може да се каже колекция ;дд )
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
нищоо
ОМГФ, реших че аз не съм добре :Д Просто станах голям Скиттлес манияк и все като ядях пред компютъра и тиках кутийките на съседния рафт. И една приятелка като дойде у нас забеляза купчината празни кутии и се усетих че съм събрала цяла колекция :ДПървоначално написано от Psycho0
Иначе събирах салфетки, уж още събирам, т.е бабите ми ми носят различни, но не се заминавам. Трябва да ги оправя. Майка ми имаше супер голяма колекция. Тя имаше и много календарчета ;Д И аз почнах да лейки. събирам календарчета, главно за да ги ползвам на състезанията по математика, но си предадох колекцията на сестра ми :Д Колекционирам си всякакви бележки, които сме си писали в час, като отида в чужбина пазя билети и касови бележки. Събирах списания Барби като малка :Д Сега може да се каже че събирам музикални списания.Сега последната ми идея за колекциониране са перца за китара :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Изрезки от спортни вестници(без последната страница" и хубави спомени