- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ясновидка ???
Мисля, че имам ясновидски способности, даже на мен ми звучи смешно като го пиша, но не знам по ккаъв друг начин да обясня това, което става. От няколко години насам, когато сънувам нещо и то става. Е, не точно същото, но подобно и не всички сънища стават само някои. Веднъж бях сънувала, че майка ми е бременна и на следващия ден кръстницата ни съобщи, че е бременна. Сънувала съм, че съм била болна и на следващия ден баща ми беше болен от настинка. Имах и един сън отдавна, че е един съсед избива всеки, който види и не след дълго стана онзи инцидент в Норвегия, но не съм сигурна дали това беше просто съвпадение или.. Случвало ми се е да си мисля за нещо и то да стане. Веднъж докато си чаках автобуса си мислих за един човек, който не бях виждала от година и точно той беше в автобуса. Друг път докато чаках автобуса си мислех, че ще се развали или, че ще се блъсне (не помня добре) и като се качих след около десетина минути автобуса се развали ;хх И други такива неща са ми се случвали, но сега не мога да се сетя, за да Ви разкажа. Искам да Ви попитам дали това е нормално, и дали на някой му се е случвало нещо подобно, или просто всичко това е едно съвпадение ?????
Вярвай в мечтите си !
Просто по-изострена интуиция
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Е, на всеки се случва да се сбъдне сън или да види някой, за когото си е мислил. Просто при теб се случва по-често. Наистина може би е от интуицията![]()
И на мен ми се случва често. Аз като сънувам бебета на следващия ден се случва нещо лошо.. винаги. Нямам никакви мисли, че съм ясновидка или нещо такова, просто вече си знам, че сънувам ли бебета, то трябва да очаквам нещо не много приятно да се случи. :Д
Много от нещата ми се виждат съвпадения, и да, и на мен ми се е случвало. Дори с песни в заведения, мисля си за някоя, почва, и то това не веднъж.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Развито шесто чувство.
При мен е нещо подобно.
Когато кажа дадено нещо - то става. Или предусещам някои неща, преди те да са се случили.
и на мен често се случва. А най-обичам като гледам някой в ръцете докато прави нещо и той сбърка .. за това вече хората не ми дават да ги гледам в ръцете![]()
Миналата година леля ми ме "завлече" при една ясновидка,всичко ни позна жената,ама всичко с подробности и ми каза,че след време ще стана като нея, виждала ми на картата,че имам заложби, не точно като неините(тя гледа на карти), а други и ми каза,че ако сънувам нещо странно да и звънна и да и разкажа. Представяте си как я гледах-като извънземно!
А аз като вас - сънувах някакви неща и те се кога се случват,кога не. Изобщо не го взех на сериозно...
И така до цунамито в Япония тая година. Сънувам аз,че навсякъде е залято с вода и аз съм в една лодка и има един мъж с дръпнати очи в лодката,събудих се в голям ужас. Отидох на училище и като се прибрах гледах новините и направо останах без думи,помислих си,че е съвпадения. Обадих се на жената и тя ми каза, че целия ужас на хората е отключило това в мен,да съм съпричастна с болката и радостта на другите хора.( и не не съм луда) И оттогава, каквото сънувам се сбъдва,имам предвид не, че си купувам апартамент и ставам известна, а големи и важни неща...
От един месец сънувам(7-8 пъти) как фризъорката ми(семейна приятелка) е бременна и днеска ходих да се подстрижа и тя ми вика отивам на лекар,че нещо не ми е добре,повръщам,главата ме боли и тн. и аз я попитах дали не е бременна,а тя стига глупости и отиде на лекар...Преди малко ми се обади,че е бременна. Просто си го знаех,като сънувам нещо лошо няма как да повярвам и не искам да казвам на хората, но за хубавите неща винаги съм сигурна. И земетресението сънувах секунди преди да се разресем,може да се каже,че аз го преживях два пъти и после цяла седмица спах на запалени лампи... Не се приемам като ясновидка,все още,но от март месец насам толкова неща съм сънувала и познава,че става вече странно. Та може и някой от вас да си има способности,просто още да не са толкова силни,де да знам и аз...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Абе вие се изкарахте всички ясновидци,аз пък съм магьосник ма не се фукамУсещата разни неща,защото We are all connectet
А това да мислиш за нещо и винаги да става е абсурд,защото ако един го можеше всички щяхме да го можем,следователно нямаше да има Свят.А предусещате разни неща,защото те вече са се случили в друга паралелна Вселена.Има и места,където мембраната на Вселената е много изтъняла,почти пробита.Там дори може при определени условия да отидеш в друга паралелна реалност.Но както казах,вие всички се изкарахте специални,могъщи и ясновидки
![]()
![]()
Ха-ха-ХА.Но хайде да ви обясня още малко. Когато сънувате вие отивате в астралния свят,а там може да се местите в бъдеще и минало без проблем.Ето затова също можете да предусещата разни неща.
![]()
![]()
Айде със здраве специални човечета
![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
случва се и когато сънуваш нещо да се сбъднепри мене много рядко се е случвало да сънувам нещо и после да се сбъдне,късметлийка си,че ти се сбъдват сънищата
![]()
Аз също сънувам разни неща, които се сбъдват на следващия или по-следващия ден.
Другото, което е (но го определям като по-силна интуиция), като кажа някакви числа, те винаги се съдържат в дадена дата, номер и т.н.
Пресен пример: Докато чаках да ми изберат номер за телефона, гледах в тавана и си казах - ще има цифри с това, това и това. И всички ги имах, макар и разбъркани.Но чак ясновидски способности...не твърдя, а и не искам да имам.
оООООООООООООООооооооооОо ОоОоОоОоО (FACEPALM) СЪБРАХТЕ СЕ още Специални :Д;Д;Д;д;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Искаш ли да си снимам ръката да ти пратя снимка да ми кажеш бъдишиту.
Мдааа, и аз понякога сънувам неща които се сбъдват, не буквално както са сънувани разбира се, но все пак. И аз преди се бях шашнала, че съм ясновидка и дрън дрън, но вече не им обръщам внимание, преди само си следях сънищата.![]()
Това твоето с тия сънища и пречувствия не знам какво е, ако искаш наистина сериозно мнение, по-добре се съветвай с хора, които се занимават с тези паранормални и свъхестествени неща.
Тука в тоя форум, половината ще ти се изсмеят, другата половина ще започнах да ти говорят глупости.