.

Виж резултатите на анкетата: Какво колекционираш (събираш)?

Гласували
116. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Книги, комикси

10 8,62%
  • Пощенски картички и календарчета

9 7,76%
  • Ключодържатели, запалки

12 10,34%
  • Други

43 37,07%
  • Миришещи картинки, салфетки

24 20,69%
  • Стари пари, монети, марки

10 8,62%
  • Картинки от дъвки

7 6,03%
  • Джокери

0 0%
  • Фонокарти

1 0,86%
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Събирам всичко каквото ми хареса Като си вдигна леглото и направо... Най-многобройна ми е колекцията от салфетки /наближават 4 кашона/ иначе сега събирам...май нищо Я предложете нещо за колекциониране (:

Супер фен Аватара на Christinna
    Календарчета, списания(преди, но си ги пазя още) и лакове.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    1. Плакати - около 1000 сигурно са вече
    2. Стихотворения
    3. Ключодържатели от всеки град, в който съм била
    4. Мисли, афоризми и тем подобни
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Колекционирам ...нз как беше на български "charm bracelets" е на английски. Като медальончета и висулки за гривни. Също така и мъниста за гривни. Колекционирам ги от 8 клас и досега съм събрала 192 вида висулки. Едни аз съм си купувала, а други са ми подарък. Най-много ми харесва, че когато си ги купувам ги слагат в едни малки черни кутийки и изглеждат уникално вътре.
    Отделни в семейството ни се колекционират стари монети. Държим ги в един много голям албум за монети и в няколко други кашона и се предават по наследство и всеки следващ човек от рода продължава традицията да събира нови и нови монети.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    В семейството само аз си събирам всякакви глупости. Имам няколко кутии от обувки, в които си дъбирам готини кутии от цигари. От миналото лято си събирам запалки, само 30 са, но държа да нямат газ и да са готини, не с някакви лъвове, тигри и такива скучни работи. Когато съм в настроение ходя в бижумания и си купувам малки калинки, които лепя по секцията си, нощното ми шкафче, сега си взех ново бюро и смятам на му сложа 2-3 калинки по шкафчетата. ^^ Обожавам чаши и смятам да преровя домашните потреби в града за готини чаши и да си направя малка колекция.
    ^^^
    Бургас <3

Печати от 100-те национални туристически обекта, календарчета / нищо, че са от минали години / , традиция ми е всяка година, като отивам на почивка, да си взимам по един ключодържател и сега имам цяла кутия, но най-много колекционирам СПОМЕНИ <3

Аз събирам книги и минерали и скъпоценни камъни от поредицата съкровищата на земята (на знам дали я знаете )
    Събирала съм и календарчета.

Цитирай Първоначално написано от neverbackdownx Виж мнението
    но най-много колекционирам СПОМЕНИ <3
    <3 това е най-хубавото за колекциониране

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Ем преди салфетки и стикери...ама сега нищо! (:

Имам приятел, който събира грозни жени .
    Страхотен сайт: http://www.ma6inata.com/

Град
    вкъщи :D:P
    Колекционирам си шарени връзки за обувки Ако някой има излишни,нека не се крие Иначе преди колекционирах салфетки,даже още си ги пазя в една огромна картонена папка Имах колекция от химикалки,но майка ми я развали.Изхрърлила половината защото не пишели,докато съм била на рожден ден...какво ли й става на тая жена?!?!?!...
    4alga Never-Metal Forever
    ^__^

Аз колекционирам салфетки..

Цитирай Първоначално написано от Psycho0 Виж мнението
    По едно време събирах кутийки от "Skittles"
    аз също

иначе сега, станиоли от шоколади понеже ям много капачки от QUEENS, картички, магнитчета, брошурки от места където съм ходила, непотребни дискове мислех да ги използвам за нещо, но още се чудя касови бележки... пълна съм с такива и какви ли не още боклученца из цялата стая

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Перца за китари

Мега фен Аватара на draid
    Фонокарти, след това дълги години ножове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си