- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво колекционирате (събирате)?
Събирам всичко каквото ми харесаКато си вдигна леглото и направо...
Най-многобройна ми е колекцията от салфетки /наближават 4 кашона/ иначе сега събирам...май нищо
Я предложете нещо за колекциониране (:
Календарчета, списания(преди, но си ги пазя още) и лакове.
1. Плакати - около 1000 сигурно са вече
2. Стихотворения
3. Ключодържатели от всеки град, в който съм била
4. Мисли, афоризми и тем подобни
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Колекционирам ...нз как беше на български "charm bracelets" е на английски. Като медальончета и висулки за гривни. Също така и мъниста за гривни. Колекционирам ги от 8 клас и досега съм събрала 192 вида висулки. Едни аз съм си купувала, а други са ми подарък. Най-много ми харесва, че когато си ги купувам ги слагат в едни малки черни кутийки и изглеждат уникално вътре.
Отделни в семейството ни се колекционират стари монети. Държим ги в един много голям албум за монети и в няколко други кашона и се предават по наследство и всеки следващ човек от рода продължава традицията да събира нови и нови монети.
В семейството само аз си събирам всякакви глупости. Имам няколко кутии от обувки, в които си дъбирам готини кутии от цигари. От миналото лято си събирам запалки, само 30 са, но държа да нямат газ и да са готини, не с някакви лъвове, тигри и такива скучни работи. Когато съм в настроение ходя в бижумания и си купувам малки калинки, които лепя по секцията си, нощното ми шкафче, сега си взех ново бюро и смятам на му сложа 2-3 калинки по шкафчетата. ^^ Обожавам чаши и смятам да преровя домашните потреби в града за готини чаши и да си направя малка колекция.
^^^
Бургас <3
Печати от 100-те национални туристически обекта, календарчета / нищо, че са от минали години / , традиция ми е всяка година, като отивам на почивка, да си взимам по един ключодържател и сега имам цяла кутия, но най-много колекционирам СПОМЕНИ<3
Аз събирам книги и минерали и скъпоценни камъни от поредицата съкровищата на земята (на знам дали я знаете)
Събирала съм и календарчета.
Имам приятел, който събира грозни жени![]()
![]()
.
Страхотен сайт: http://www.ma6inata.com/
Колекционирам си шарени връзки за обувкиАко някой има излишни,нека не се крие
Иначе преди колекционирах салфетки,даже още си ги пазя в една огромна картонена папка
Имах колекция от химикалки,но майка ми я развали.Изхрърлила половината защото не пишели,докато съм била на рожден ден...какво ли й става на тая жена?!?!?!...
![]()
4alga Never-Metal Forever
^__^
аз също
иначе сега, станиоли от шоколади понеже ям многокапачки от QUEENS, картички, магнитчета, брошурки от места където съм ходила, непотребни дискове
мислех да ги използвам за нещо, но още се чудя
касови бележки... пълна съм с такива и какви ли не още боклученца из цялата стая
![]()
![]()
![]()