Времето отминава, а тя продължава да е в ума ми...
Много бих искал да ме посъветвате какво да правя...
Историята накратко е такава, че можеше да има нещо повече между нас, но и двамата сбъркахме, тя си хвана друг, аз и предложих, да не се чуваме повече, и да не виждаме, тъй като не исках да сме само приятели, тя не беше съгласна, но накрая се примири, разбрах, че се е разделила с нейния приятел и като се срещнем случайно си мятаме погледи, тя ми се усмихва, аз се опитвам да я избягвам, но просто не се получава, тя е навсякъде... Не мога да спра да мисля за нея, а от както не се получи между нас минаха цели 6 месеца, какво ли не правих да си я избия от главата. Мисля, че тъкмо започвам да я забравям и я срещам и отново всичко се връща постарому... Да не излизам от нас заради нея ли... Не знам при нея дали са се породили отново чувства, но едва ли, тъй като тя не ми каза точно дали има чувства, само съм бил нещо повече от приятел, но тогава беше обвързана. А при мен чувствата не стихват и това е... :X
Просто искам съвет какво да правя в такава ситуация. Как да я забравя или да предприема друго действие? Аз вече не знам, объркан съм...