Цитирай Първоначално написано от elysunny
Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Осъзнай си грешката,заради която сте скъсали,пробвай да се поправиш,да и покажеш че си се променил и може би ще видиш светлина в края на тунела.
Ти луд ли си? Тва е пораженческо мислене.

Щом веднъж не се е получило, бягай надалече. Прекалено много жени има на тоя свят, че да се фокусираш в някоя, която се е провалила с теб. Най-лесният начин за лечение на състоянието ти е да си намериш някоя нова, към която да си насочиш вниманието. Въобще не е трудно и е най-добрият вариант.

Аз така виждам нещата. Избрала е другия пред теб, не се е получило с него и сега се връща на резервния вариант, докато не си намери някой друг и историята не се повтори. Ако си слаб и си мухляк, давай, ако не - слушай.
заради това мислене " Прекалено много жени има на тоя свят, че да се фокусираш в някоя, която се е провалила с теб. " повечето момчета са тъпаци. Ако момичето си заслужава послушаи sh@d0w
По-добре да ме определят като тъпак, отколкото да прекланям глава в ситуация, в която истината е една.

Така ти е по-удобно на теб, затова дрънкаш такива глупости. Представи си същата ситуация, но ролите на момчето и момичето да са обърнати и си помисли пак. Ако отговорът ти е същия, недей ми чати повече.