Здравейте имам 2 реда плочки (2 pack) и сега реших да тренирам за 3ти ред Някой може ли да ме посъветва как по бързо да ги направя?
Някакви упражнения ( без коремни преси ) ??
Тичане?
Този който не пада, не се изправя.
пиши в ютуб 8 minutes abs workout има няколко нива и действат (поне при мен)
доктор Енчев-бързо и 100% резултат
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
липолиза + силикон ????Първоначално написано от navar
![]()
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
2pack e един ред
4pack -2 реда
6pack -3 реда
8pack -4 реда
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
най-ефективният начин според мен за плочки е коремните преси ..
аз лично ги правя със тежести![]()
то и аз ги правя с 15КГ зад врата, ама както виждаш плочки НЯМАМ!Първоначално написано от Otero
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Коремните мускули са като всеки един друг мускул,за да растът трябва да се тренират интензивно.А твойто "нямане",най-вероятно се дължи на хранителния ти режим.
то ми не трябва да се виждат ... на мене ми трябва ПАУЪРПървоначално написано от TodorMarkov
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Mного сте луди
Има хора и без никакви плочки,но със супер здрави кореми![]()
Имаш 4-pack щом са два реда
Както и да е, упражнения за пресата, освен вдигане на краката от вис и наклони настрани с тежест да пробваш.
Здравата коремна мускулатура е необходимост в много спортове, но това е тема на друг разговор.
Намали въглехидратите, прави си кардиото, повдигане на краката от ВИС ( тук може да експериментираш като правиш напред, наляво и надясно) и се зареди с търпение.
П.С Спокойно, до морето няма да ги изкараш![]()
е аз баш 15 кг не слагам зад вратът ми но поне 8-9..Първоначално написано от firstdiesel
както и да е искам да кажа ,че на всеки човек плочките се оформят за различен период от време
аз пък искам да кажа, че като тренираш за корем мускулът расте, но мазнинката отгоре му си оставаПървоначално написано от Otero
затва трябва и кардио
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
да, но кардиото сваля килограми доколкото знам , а аз в момента се мъча точно обратното - да натрупам килограми.
HIIT кардио ... и изпипан хранителен режим! иначе плочки ЙОК!Първоначално написано от Otero
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Така,темата ми се струва интересна...Аз попринцип не съм бабаит някаф,ами сам 168 см и 58-60 кила и си имам 6 pack...Истината според мен е ...Тренировки с коремни преси +кардио+Спринтове на 50 100 метра...с почивка между спринтовете...В смисъл правиш 10 по 50 метрас 2-3 минути почивка между тях...Лично не спазвам хранителен режим,но смятам,че има голяма полза от него ...
Good Luck![]()
Можеш да направиш едно много лесно упражнение - лягяаш на лежанка за вдигане на тежести или просто на земята ( няма никакво значение ) и се хвашаш за нещо, което да е здраво, с ръце, започваш да вдигаш краката си колкото можеш. Достатъчно е да го правиш по 10 - 15 пъти на ден и може би ще има резултат. Много е подобно на коремните преси, но е много по - лесно.
П.П. може да го пробваш и на шведска стена ако имаш възможност![]()
A аз дето и маса нямам, ама правя драгон флаг... и пак нямам трети ред плочки![]()
Ама от скоро много чипсове тъпча, но с пръст ,като че ли напипвам и 4 тия ред :P![]()
[quote="firstdiesel"][quote="Otero"]ти нали казваше,че имаш проблем с обратния лег нещо казваше че неможеш да правиш там коремни?Първоначално написано от firstdiesel
ОФФ: Най-важното е да нямаш подкожни мазнини.При повечето хилки и без хранителен режим минаваш защот гънат сичко и пак са плоски и плочки на 2рата седмица "израстват"... Но от личен опит ше ти кажа,че дори да правиш 3000 коремни както оня педал Роналдо (някъде бях чел че по цял ден правил коремни за пресатаочевидно е деградирал) няма да има резултат ако имаш повече от 10% подкожни.Та другото много важно е,че "тухлите" бързо се приспособяват към упражненията които правиш и е идеално ако тренираш корем 4-5 пъти в седмицата с различни тренировки...Най-добър ефект имат повдиганията на краката от вис,шведска и стенд. Там поне повече от 20 повторения не мисля,че ше можеш да направиш.Има и други упражнения,но за най-долния ред всички упражнения свързани с повдиганията на краката са полезни.Ловецо учуден съм другарю,че ем на лостове ходиш ем нямаш 8 pack....
![]()
[quote="musicinmyveins"][quote="firstdiesel"]Аз преди правих 20 на шведската , а сега и 300...Първоначално написано от Otero
Нямам маса. Но незнам. Сигурно гена ми е такъв... А пък и не спазвам хранителен режим и доста вредни неща ям.
Научих и предна везна да задържам ... коремните възлизания ги правя от най-трудните или комбинирани с везната,но плочки не никатан![]()
Краката ми са леки , за това май..
Ми то за маса трябва да набиеш 20тина кила в раницата,за да видиш някакъв ефект.А за 20 кила трябва да правиш нормално в серия 20 rep-а горе долу (не че няма да ги дигнеш ами да правиш примерно 8 повторения с тая тежест) ...Всичко с времето си.Щом задържаш предната везна би трябвало да можеш да катериш килограми от 5до10.Аз от маса не разбирам.В зала тренирам за сила и не ме интересува растежа.А на лостове само кат съм извън София.
Точно за сила трябва да се тренира..
Но разбираш ,че без маса например,ако си стоиш на 60 кг - няма как да дойте голямата сила.
На лостовете за сила задължително трябва добавени тежести. Напълно си прави,че без някакви тежести - нищо не става. Първия път като сложих гирите в раницата и тръгнах да правя кофи и да се набирам - се чувствах 5 пъти по тежък и бая по-малко повторения правих. Но се свиква.
Със 20 все още не съм пробвал да правя упражнения , защото чувам може да се скъса раницата, а и няма да мога много.. Но си правя с около 15..
Доста по-лесно става като съм в залата - (няма нужда се мъкне никакви раници). Но пък там кофи ли да прави, лег ли да вдига - кофи за накрая ги оставям.......
И пак забелязах,че колана бил много важен. Доста трудно става без колан, да си държиш с краката тежестите...