- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хммм...
Ходя с приятеля си от 2 години. И не знам защо, но понякога ми се иска да правя секс с някой непознат мъж, дори той да е по възрастен от мен ( и под по - възрастен нямам предвид на 80 години!).. Искаме си да правя секс с някой потен, силен, мусколест мъж без никакво обвързване след това .. Това прави ли ме " лека жена " ? Лошо ли е, че имам такива желания.. ?
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
Това е фантазия, породена от еднообразието според мен.Направете нещо различно с приятеля ти.
нормално е ,както казва и предходната потребителка ...хормони!и един съвет,не се връзвай само с 1 момче ,млада си
love is gone!
да бееее вържи се по 2-3 може и 4...Първоначално написано от marti93
нормално е да фантазираш или да имаш влечения, но ако тръгнеш да се нахвърляш на всеки срещнат потен пичага не е нормално... а и ако обичаш приятеля си едва ли ще го и направиш. но те разбирам аз ходя с моя от година и доста и почнах да имам влечения към негови приятелии, към разни познатии, но никога не бих му изневерила ..
Не те прави лека жена, прави те фетишистка![]()
![]()
ПП: за значението на "фетишист" - Google It![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Абе и аз си мечтая за някой такъв,че сегашният много хилав![]()
Не знам колко тежиш, ама лека може да те направи тичането. Иначе в твоя случай те прави разгонена!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ако са само фантазии, няма проблем. Ако тръгнеш да ги изпълняваш вече би било.
Това!Първоначално написано от Isabelle
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доста тъп трол
...
Лека не .. ама е АДСКИ ТЪПО да имаш приятел 2 години вече и да си мислиш за глупости![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всеки си има някакви такива фантазии, нормално е![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
От всички мнения - най-истинското! Моето е същото - и за мене авторката е бъдеща мивка - дано греша!.. но как хубаво си го е описала кво иска.. ше и хареса и само това ше иска от всеки втори потен язовец..Първоначално написано от Slynchiicee
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
+1 БлагодаряПървоначално написано от IceColDmaN
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
По тая логика като се омъжиш ще искаш да се ебеш и с други![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
това е друго. омъжиш ли се, поемаш отговорност за действията си и за другия човек, трябва да си достатъчно зрял и да си минал фазата с лапешките простотии "обичам него, ама ми се ебе с тоя, обаче другия има много дълъг "скиптър"(рофл)" ..Първоначално написано от AnzaRe
+++Ами все пак 2 години момиче мъжете бързо омръзват я пробвайте нещо различно идете на малка почивка примерно.
A бе тая - самия факт, че е допуснала въобще такова нещо да си мисли - начи рано или късно ше го направи - тя не просто си фантазира - тя го иска - и квото и да прави с оня докато не го направи - тва каде и е в главата и къде го иска - тя няма да се задоволи, ако ще гаджето да и купи вибратор тип "Кинг-Конг" .. и мъжа ше смени и пак ше си остане същата.. такива като авторката са склонни да го правят без угризеня и то не веднъж и не с един - самия факт, че има смелостта да си мисли такива неща, да фантазира за такива и да пише тука във форума такива неща - като си има гадже.. тва трее да си човек къде много много не му мисли и къде много не му пука - некоя мифка.. съжалявам, че те обиждам, ама такива, като тебе баш са си за обиждане!Ше ходи тя с някое момче - и ше си мисли такива неща.. нема лошо - всеки е свободен да прави каквото пожелае с живота си - ама тва е страшно жалката постъпка.! Както се казваше - Даже само помисъла за изневяра е изневяра.. шот ти щом си мислиш - някога и ше дръзнеш да го направишПървоначално написано от AnzaRe
а и като гледам тебе нищо не те спира да го напраиш..
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първоначално написано от IceColDmaN
Извинявай IceColDmaN, но внимавай какви ги приказваш.. нито съм тръгнала да правя нещо с някои нито си и помислям наистина да го направя.. Просто исках да разбера далии и други хора изобщоо са се досещали за такова нещо.. Доколкото видях имаше едни точни коментари ( а не като твоите) че това е заради пубертета и всеки има такива мисли.. Това според теб какво означава, че всяко едно момиче, което се е замислило какво ли ще бъде със друго момче е " мивка" ами в голяма заблуда си... !![]()
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
Еми глупаво е това, което правиш.
Постъпи грешно... с правилното момиче.