.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Хммм...

Хммм...

Ходя с приятеля си от 2 години. И не знам защо, но понякога ми се иска да правя секс с някой непознат мъж, дори той да е по възрастен от мен ( и под по - възрастен нямам предвид на 80 години!).. Искаме си да правя секс с някой потен, силен, мусколест мъж без никакво обвързване след това .. Това прави ли ме " лека жена " ? Лошо ли е, че имам такива желания.. ?
    .. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...

Голям фен
    Това е фантазия, породена от еднообразието според мен.Направете нещо различно с приятеля ти.

Голям фен
    нормално е ,както казва и предходната потребителка ...хормони!и един съвет,не се връзвай само с 1 момче ,млада си
    love is gone!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от marti93
    нормално е ,както казва и предходната потребителка ...хормони!и един съвет,не се връзвай само с 1 момче ,млада си
    да бееее вържи се по 2-3 може и 4...
    нормално е да фантазираш или да имаш влечения, но ако тръгнеш да се нахвърляш на всеки срещнат потен пичага не е нормално... а и ако обичаш приятеля си едва ли ще го и направиш. но те разбирам аз ходя с моя от година и доста и почнах да имам влечения към негови приятелии, към разни познатии, но никога не бих му изневерила ..

Повече от фен Аватара на the_man
    Не те прави лека жена, прави те фетишистка

ПП: за значението на "фетишист" - Google It
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Абе и аз си мечтая за някой такъв,че сегашният много хилав

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Не знам колко тежиш, ама лека може да те направи тичането. Иначе в твоя случай те прави разгонена!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако са само фантазии, няма проблем. Ако тръгнеш да ги изпълняваш вече би било.

Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    .Направете нещо различно с приятеля ти.
    Това!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Доста тъп трол
    ...

определено ви трябва малко разнообразие във връзката...

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Лека не .. ама е АДСКИ ТЪПО да имаш приятел 2 години вече и да си мислиш за глупости

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Лека не .. ама е АДСКИ ТЪПО да имаш приятел 2 години вече и да си мислиш за глупости
    Адски тъпо е да се изказваш неподготвена.
    Не знам , не трябва ли в училище да ви дават някакви основни знания по анатомия, психология като цяло, психоанализа и т.н. ?!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ами все пак 2 години момиче мъжете бързо омръзват я пробвайте нещо различно идете на малка почивка примерно.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако са само фантазии, няма проблем. Ако тръгнеш да ги изпълняваш вече би било.

Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    .Направете нещо различно с приятеля ти.
    Това!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Всеки си има някакви такива фантазии, нормално е
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Сега ми кажи, че искаш да си облечена в кожено костюмче на жената котка и вече с две ръце ще подкрепя:

Цитирай Първоначално написано от the_man
    Не те прави лека жена, прави те фетишистка

ПП: за значението на "фетишист" - Google It

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

От всички мнения - най-истинското! Моето е същото - и за мене авторката е бъдеща мивка - дано греша!.. но как хубаво си го е описала кво иска.. ше и хареса и само това ше иска от всеки втори потен язовец..
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    От всички мнения - най-истинското! Моето е същото - и за мене авторката е бъдеща мивка - дано греша!.. но как хубаво си го е описала кво иска.. ше и хареса и само това ше иска от всеки втори потен язовец..
    +1 Благодаря

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Аз не виждам нищо лошо да си фантазираш Амаа без изневериии

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

По тая логика като се омъжиш ще искаш да се ебеш и с други
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    това е друго. омъжиш ли се, поемаш отговорност за действията си и за другия човек, трябва да си достатъчно зрял и да си минал фазата с лапешките простотии "обичам него, ама ми се ебе с тоя, обаче другия има много дълъг "скиптър"(рофл)" ..

Ами все пак 2 години момиче мъжете бързо омръзват я пробвайте нещо различно идете на малка почивка примерно.
    +++

A бе тая - самия факт, че е допуснала въобще такова нещо да си мисли - начи рано или късно ше го направи - тя не просто си фантазира - тя го иска - и квото и да прави с оня докато не го направи - тва каде и е в главата и къде го иска - тя няма да се задоволи, ако ще гаджето да и купи вибратор тип "Кинг-Конг" .. и мъжа ше смени и пак ше си остане същата.. такива като авторката са склонни да го правят без угризеня и то не веднъж и не с един - самия факт, че има смелостта да си мисли такива неща, да фантазира за такива и да пише тука във форума такива неща - като си има гадже.. тва трее да си човек къде много много не му мисли и къде много не му пука - некоя мифка.. съжалявам, че те обиждам, ама такива, като тебе баш са си за обиждане!Ше ходи тя с някое момче - и ше си мисли такива неща.. нема лошо - всеки е свободен да прави каквото пожелае с живота си - ама тва е страшно жалката постъпка.! Както се казваше - Даже само помисъла за изневяра е изневяра.. шот ти щом си мислиш - някога и ше дръзнеш да го направиш а и като гледам тебе нищо не те спира да го напраиш..
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    A бе тая - самия факт, че е допуснала въобще такова нещо да си мисли - начи рано или късно ше го направи - тя не просто си фантазира - тя го иска - и квото и да прави с оня докато не го направи - тва каде и е в главата и къде го иска - тя няма да се задоволи, ако ще гаджето да и купи вибратор тип "Кинг-Конг" .. и мъжа ше смени и пак ше си остане същата.. такива като авторката са склонни да го правят без угризеня и то не веднъж и не с един - самия факт, че има смелостта да си мисли такива неща, да фантазира за такива и да пише тука във форума такива неща - като си има гадже.. тва трее да си човек къде много много не му мисли и къде много не му пука - некоя мифка.. съжалявам, че те обиждам, ама такива, като тебе баш са си за обиждане!Ше ходи тя с някое момче - и ше си мисли такива неща.. нема лошо - всеки е свободен да прави каквото пожелае с живота си - ама тва е страшно жалката постъпка.! Както се казваше - Даже само помисъла за изневяра е изневяра.. шот ти щом си мислиш - някога и ше дръзнеш да го направиш а и като гледам тебе нищо не те спира да го напраиш..

Извинявай IceColDmaN, но внимавай какви ги приказваш.. нито съм тръгнала да правя нещо с някои нито си и помислям наистина да го направя.. Просто исках да разбера далии и други хора изобщоо са се досещали за такова нещо.. Доколкото видях имаше едни точни коментари ( а не като твоите) че това е заради пубертета и всеки има такива мисли.. Това според теб какво означава, че всяко едно момиче, което се е замислило какво ли ще бъде със друго момче е " мивка" ами в голяма заблуда си... !
    .. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...

Еми глупаво е това, което правиш.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си