- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хммм...
Изобщо не е ненормално ,извратено или прочие.....Много е важно на колко години си? Друго важно нещо е, твоя приятел доставя ли ти удоволствие, все още.......Хораааа...човешки същества сме и ако някой почне да ми разправя ,че не е сънувал,представял и т.н. нещо подобно ,чисто и просто ще излъже....Разнообразието и удоволствието + фантазиите осмислят сексуалният живот на всеки...Споко мацка нито си глупава ,нито сбъркана ,но ако продължаваш да си предстаяш това...2-годишната ти връзка скоро ще е минало![]()
Eдно е да си мислиш - друго е да ти личи, че ти се иска.. на тебе си ти личи.. и нз аз в пубертета също съм бил пък не съм си мислил никога докато съм с едно момиче за друго - нарочно си избивах тези мисли - шот на съблазата понякога лесно се потдава човек - а ти тука дажее тема си направила - и не забравяй всяко едно изречение говори много за това какво мислиш и до каква степен го мислиш, че ше се защитиш - тва ми е ясно, ама за мене си една бъдеща мивка!Не си правя предрасъдъци - просто между написаното винаги има и ненаписано и то се вижда - не от всеки..Първоначално написано от Slavityy
иначе дам всеки понякога фантазираа - това е приемливо, ама начина по-които фантазираш - не е приемлив! Ти вече имаш изградено желание изградена фантазия с какво момче ти се иска много да си легнеш и ако случайно срешнеш някое такова някъде - ти ше си толкова поддатлива, защото фантазията ти е пред тебе и може да се случии, че не можеш да си представиш и сега да не се засегнеш да ми се биеш в гърдите - "ама аз не съм такава" тва толкова пъти съм го чувал и след не много време разбирам как тая къде не е такава даже е по-долна и от тия къде са "такива"..
! И няма как да очакваш разбиране от мен от тоя от оня.. на такава абсурдна за разумния човек тема.. И пак ти казвам често самата помисъл за изневяра рано или късно води изневярата..
може и след години да е с друго момче да си.. самия фактт, че тва ти седи в главата, че даже тема си направила за тва.. тояя фактт е как да го кажа.. леко е обезпокоителен
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Авторке, хрумна ми нещо затова ще ти задам един личен въпрос... В какви отношения си с баща си?
Е за тва си говориме.. и самия факт, че е продължила да си го мисли - докато чак е решила и тема да пусне - сам говори за себе си - тя не е малумна да не знае, че не е редно - ама щом въпреки, че знае, че е нередно - го допуска, начи на нея и отърва да го допуска - кеф и е да си мисли за тва - и щом и е кеф да си мисли за тва... Дали немаа да и е кеф и да го направи? И дали ше се дърпа много на такова момче..Не мисля.. Па авторката нека си говори квото щеПървоначално написано от pisenceto90
! Може и да греша - разбира се, но шанса това да е така е няколко пъти по-малък от шанса да съм прав.. Иначе дам и аз като всички живи същества допускам грешки, но рядко греша! И щом говора с такава обеденост - не е от преднамереност, може би просто не е случайно!(въпреки, че не ще го разбереш - ама да си кажа)
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
IceColdMan ,имам невероятно странното чувство ,че някоя такава "мивка" като авторката е оставила траен отпечатък върху разбиранията ти за правилно и неправилно ...морално и неморално (изв. ако греша ,макар че както и да е няма да си кажеш)....ноо Малиййййййй човек да не си споделя проблемите ,па макар и за това да са тия форуми ......Момичето е с нейния човек цели 2 години ,ееее ако тя е мивка ,значи света не отива на хубаво по твойте разбирания ...Значи другите да се отписват от сега ...
![]()
![]()
![]()
какво общо има баща ми ??Първоначално написано от LambOfGod
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
Благодаря за подкрепата.. !Първоначално написано от pisenceto90
![]()
.. Без значение к0лк0 л0ш0 ни наранява нещ0, п0няк0га липсата му, ни наранява п0вече ...
Казваш, че изпитваш влечение към по-голями мъже. Не е рядко срещано, когато моиче не е в добри отношения с баща си, не го познава или нещо подобно да търси бащина обич от по-възрастни мъже и да се опитва да получи внимание от тях дори и чрез секс.Първоначално написано от Slavityy
Помисли дали в тези твои фантазии не търсиш баща вместо любовник ( било и на подсъзнателно ниво).
Първоначално написано от Slavityy
Няма за каквоПросто това са нормални неща,така мисля ,но хората обсебени от това да са "прави" са готови да отричат и заклемяват всичко.. Изкарахате "мивка" ,заради една фантазия,не дай си Боже друго ...
Но това са безгрешните моралисти.. Не всеки може да е такъв ИдеАлист
![]()
![]()
![]()
Попринцип си в грешка(и не го казвам, защото премълчавам истина - дори и най-болезнените за мен грешки ги признавам - без да мисля, шото винаги мога да ви излъжа вас, но да излъжа себе си - никога, а и не обичам да лъжа!) Такам в грешка си защо - защото проблема не е в това, че някоя някакъв отпечатак е оставила - проблема е, че не е морално бе бате, не е хубавоо... да ходиш с някой и да мислиш за друга потна пишка... Супеер тъпото е..И това си е за мене - всеки е различен, но от морална гледна точка - дам както е при мене - така е и според морала.. не е морално!Иначее да си споделя проблемите, но това не смятам, че е проблем.. Защото проблема е проблем - само когато няма решение - тая няма проблем.. Тая незнае май кво е да остане без тва момче, което сигурно му пука за нея.. и незнае кво е да остане самотна,сама и да няма никого до себеси (просто ако знае, е забравила)"Първоначално написано от pisenceto90
Отделно - да мивка е за мене.Също така многоо момичета в днешно време се правят, че са свесни, че струват, а иначе толкова мърсотии са навършили и те са си мивки... Всички го правят - но никой не говори за това..И дам като казвам всички - изключвам себе си.. просто за мен нещо, като не е редно.. просто не е редно..А иначе огледай се.. света не просто не върви на хубаво.. върви на зловещо!
МНого правили разсъжденя, но за жалост грешни! Първо - нормални неща са - така е, но не е нормално да ги допускаш и да си ги мислиш!Изискват блокаж..! Иначе това , че отричам и заклемява - само и само да съм прав - боже това е присъщо само на страшно позорен човек!И начи пак казвам - тая за мене си е мивка и тва не го казвам с лоши чувства - при желание може да не е мивка + това може да е добър човек и тнПървоначално написано от pisenceto90
Но да имаш гадже 2 год и да мислиш такива работи - мифкарска работа!И дам стремя се да съм безгрешен и този ми стремеж носи много(по-малко в правописа ха, че като малак не се стремях да го ева) но иначее ми носи адски много!И дам не всеки може да е такъв идеалист - така е - въпрос на желание е - които се задоволява с малкото, с половинчати неща му стига и да не е идеалист.На мен не ми стига!
мм,, егати диксусията отворихте, а се съмнявам момичето да чете още...
Ако ще бе бате..Първоначално написано от theeye770
IceColDmaN престани да ме наричаш " мивка" при положение, че изобщо не ме познаваш..![]()
Много е обидно да те изкарват едва ли не най - долната курва ( с извинение) за това, че просто си помислил нещо... :@
Ниикой не те изкарва - това си показала - това си за менеПървоначално написано от Slavityy
шото повярвай ми мноого съм видял.. Щом се е стигнало до мометна тема да направиш за мене си си мивка.. па колко мивки съм видел къде като тебе си мислят, че са страшните ангелчета.. Аз съм сигурен, че досега през живота си била си с някого и си го направила с друг поне веднъж.. - верно ше го отречеш, ама 90% сигурен съм, че е така.. ! И ако е така - не се чуди шо ти викам мивка..
И отделно - не само аз съм на това мнение!
Жестоко се лъжеш.. Сегашното ми гадже е и първият човек с когото съм го правила.. И това, че съм направила такава тема не значи нищо.. разбери гоо.. написах го ей така да разбера дали има и друго хора, които понякога МИСЛЯТ ... И наистина ми е неприятно от такива хора, които само ме критикуват без да знаят нищичкоо.. !!!
щом ти е първия и сте от много дълго време заедно е нормално да ти е интересно какво ще е с друг..Първоначално написано от Slavityy