- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпразване в нея
Към момчетата - Къде свършвате след полов акт?![]()
Ами нямам си определено място да ти кажа![]()
>>DjBelev<<
Бате ще страдашПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
Където си поискам там свършвам предимно в устенцата, на кръстчто, корема - пълня и пъпа като кладенец, върху циците, НО вътре в путака НИКОГА, че ще ме разорят...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Това и моя би го казал същото.Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
В нея само с презерватив...аз също нямам никакво доверие на тея глупости...Първоначално написано от ubuntureload
>>DjBelev<<
Изпускаш братле. Ако твоята е на противозачатъчни, а я чукаш с капут.. За к'во си хабиш парите и тровиш нервите на момичето.Първоначално написано от ForzaFelipe
Относно свършването вътре - няма такова чувство, брат. Втора екстра - свършваш, почиваш няколко секунди без да вадиш и продължаваш.. Адското![]()
Първоначално написано от Eclipsercho
Всичко си има 1ви път нали знаеш хубаво чукаш на тва дърво .. ама гледай да не забрайш да чукнеш че.. лошо![]()
загриженост - объркал си сеПървоначално написано от Eclipsercho
просто споменавам
![]()
Спрете се де. Дори се твърди, че противозачатъчните са по-добри от презервативите като контрацептиви. Стига да ги взимаш редовно, разбира се. Има патки, които пропускат хапчета или пият по 2 на ден - тогава много ясно, че не е сигурно. Ако момичето е точно, има си календарче, навива си аларма и ги взима стриктно няма да забременее.
Когато зададох точно този въпрос на гинеколога ми, ми каза: Ако ги взимаш редовно, няма НИКАКЪВ шанс да забременееш." И го каза точно с наблягане на "никакъв".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ти за толкова тъп ли ме смяташ бе,просто тя няма да ги пиеПървоначално написано от Eclipsercho
Знам че противозачатъчните са по сигурни от презервативите,сигурно като имам сериозна приятелка тя ще ме убеди че това е по-добре,но в момента не им имам доверия,а и няма как да се приложат в моя сексуален живот.
>>DjBelev<<
Сигурността не е 100%. Пише го в листовката, Сиси.Първоначално написано от SisiStrange
Не давайте акъл на..Eclipsercho
Момчето си знае,а вие май не .![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Да, знам. Но тъй като при презервативите също не е 100%, а реално не съм чувала за случай, в който с правилно сложен недефектен презерватив да стане гаф, им вярвам.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
В нея с презърватив![]()
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Вътре... противозачатъчни... и така най-добре според мен![]()