Днес правихме секс с приятелят ми беше без презерватив но съвсем за кратко може би 2-3 минути той ми каза че не е свършил в мен и по-точно че изобщо не е свършвал вярвам му но все пак имам някакви притеснения да не би да е станал някой гаф![]()
!!
ташак с хуя муПървоначално написано от jonib
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе стига си се филмирала, направи си тест за овулация, ако не си - кротко нищо ти няма, а ако си-има опасност и за това след 2 седмици - sure check и ще знаеш със сигурност![]()
Сама си прави изводите .
Щом позволяваш без капут (без да му имаш доверие) , после ще ти е тегаво на твоята глава.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами би трябвало да ми дойде след 3-4 дена !!Първоначално написано от theeye770
Ако не си на противозачатъчни не виждам смисъл да влиза в теб без капут. Има тема за тези неща.. И е пълно с майки, които са забременяли от "прекъснат полов акт" (секс без презерватив и без свършване)..
Не го прави повече и стискай палци момчето да не е пуснало..
Определено НИКОГА повече наистина в момента много се надявам да не е станал някой гаф а колкото до другото както казах беше съвсем за кратко и той ми каза че изобщо не е свършил !!Първоначално написано от Eclipsercho
едва ли е станал гаф...Първоначално написано от meLanu
Абе ти чувала ли си за овулация и по-точно как се изчислява? МЦ-14, пример МЦ ти е 30 дена, овулация (30-14=16) на 16-тия ден. След 4-5 дена трябвало да ти дойде>няма овулация-няма бременност!
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Не е точно така. Не го знаеш какъв стрелец е, достатъчни са 2-3 капки precum и риска е готов. За това я посъветвах, дори за 3-4 вкарвания да е, щом не е на противозачатъчни, да не рискува. Ако искаш по-реално усещане - Durex Real Feel (яки са, пробвал съм гиПървоначално написано от Zaharinka
) или Ultra Thin (май така бяха) пак на Durex.
![]()
Благодаря все пак но съм сигурна че НИКОГА повече няма да рискувам по този начин определено не си заслужава няколко минути удоволствие и после цял живот ядовеПървоначално написано от Eclipsercho
казвам го заради възрастта си може би ако бях с 2-3 години по-голяма щях да мисля по - различен начин ..
^ Bitch ass nigga, pussy ass nigga....
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
НЕ!Първоначално написано от sladkishka95
Или си намери калкулатор:
http://www.surecheck.info/clogin.php (примерно ?)
или си купи тест за овулация!
Това с -14, -50, х на втора не е сигурно!
+и аз така мисляПървоначално написано от Zaharinka
Определено не бих рискувала повечеПървоначално написано от Fiction7577
![]()
Първоначално написано от meLanu
А бе сладурано... ние как да разберем дали е свършил в теб или не.... ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ !!!!!!! SURECHECK 6.20lv ВЪВ ВСЯКА АПТЕКА!
за 2-3 минути дали изобщо е усетил някъв кеф .. за да свърши![]()
![]()
![]()