.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: HeLp

HeLp

Днес правихме секс с приятелят ми беше без презерватив но съвсем за кратко може би 2-3 минути той ми каза че не е свършил в мен и по-точно че изобщо не е свършвал вярвам му но все пак имам някакви притеснения да не би да е станал някой гаф !!

2-3 минути???? Ти си си направила ташак с хуя му

Цитирай Първоначално написано от jonib
    Моля без ебавки ; ]

Guest
    ташак с хуя му
    иначе стига си се филмирала, направи си тест за овулация, ако не си - кротко нищо ти няма, а ако си-има опасност и за това след 2 седмици - sure check и ще знаеш със сигурност

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Сама си прави изводите .
    Щом позволяваш без капут (без да му имаш доверие) , после ще ти е тегаво на твоята глава.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ташак с хуя му
    иначе стига си се филмирала, направи си тест за овулация, ако не си - кротко нищо ти няма, а ако си-има опасност и за това след 2 седмици - sure check и ще знаеш със сигурност
    Ами би трябвало да ми дойде след 3-4 дена !!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ако не си на противозачатъчни не виждам смисъл да влиза в теб без капут. Има тема за тези неща.. И е пълно с майки, които са забременяли от "прекъснат полов акт" (секс без презерватив и без свършване)..
    Не го прави повече и стискай палци момчето да не е пуснало..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Ако не си на противозачатъчни не виждам смисъл да влиза в теб без капут. Има тема за тези неща.. И е пълно с майки, които са забременяли от "прекъснат полов акт" (секс без презерватив и без свършване)..
    Определено НИКОГА повече наистина в момента много се надявам да не е станал някой гаф а колкото до другото както казах беше съвсем за кратко и той ми каза че изобщо не е свършил !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от meLanu
    Определено НИКОГА повече наистина в момента много се надявам да не е станал някой гаф а колкото до другото както казах беше съвсем за кратко и той ми каза че изобщо не е свършил !!
    едва ли е станал гаф...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    За 2-3 минути едва ли

Абе ти чувала ли си за овулация и по-точно как се изчислява? МЦ-14, пример МЦ ти е 30 дена, овулация (30-14=16) на 16-тия ден. След 4-5 дена трябвало да ти дойде>няма овулация-няма бременност!
    Ммм имам си нова регистрация Старата не я обаждам

Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    За 2-3 минути едва ли
    Не е точно така. Не го знаеш какъв стрелец е, достатъчни са 2-3 капки precum и риска е готов. За това я посъветвах, дори за 3-4 вкарвания да е, щом не е на противозачатъчни, да не рискува. Ако искаш по-реално усещане - Durex Real Feel (яки са, пробвал съм ги ) или Ultra Thin (май така бяха) пак на Durex.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

За 2-3 минути едва ли
    Не е точно така. Не го знаеш какъв стрелец е, достатъчни са 2-3 капки precum и риска е готов. За това я посъветвах, дори за 3-4 вкарвания да е, щом не е на противозачатъчни, да не рискува. Ако искаш по-реално усещане - Durex Real Feel (яки са, пробвал съм ги ) или Ultra Thin (май така бяха) пак на Durex.
    Благодаря все пак но съм сигурна че НИКОГА повече няма да рискувам по този начин определено не си заслужава няколко минути удоволствие и после цял живот ядове казвам го заради възрастта си може би ако бях с 2-3 години по-голяма щях да мисля по - различен начин ..

Повече от фен Аватара на the_man
    ^ Bitch ass nigga, pussy ass nigga....
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkishka95
    Абе ти чувала ли си за овулация и по-точно как се изчислява? МЦ-14, пример МЦ ти е 30 дена, овулация (30-14=16) на 16-тия ден. След 4-5 дена трябвало да ти дойде>няма овулация-няма бременност!
    НЕ!
    Или си намери калкулатор:
    http://www.surecheck.info/clogin.php (примерно ?)
    или си купи тест за овулация!
    Това с -14, -50, х на втора не е сигурно!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Горко му на момичето,ако има променлива овулация

не се притеснявай

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    За 2-3 минути едва ли
    +и аз така мисля

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Re: HeLp

Днес правихме секс с приятелят ми беше без презерватив но съвсем за кратко може би 2-3 минути той ми каза че не е свършил в мен и по-точно че изобщо не е свършвал вярвам му но все пак имам някакви притеснения да не би да е станал някой гаф !!
    Прави ли сте секс за две три минути тва секс ли повярвай ми няма от какво да се притесняваш.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Шанса е много малък, за няколко вкарвания едва ли.
    И като го правите взимайте предпазни мерки.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ОООООооооооооооОх !

Правите секс,а не сте запознати и с най-малките неща! Шанса да е станал гаф е 1 на 100,ако така ще бъдеш по спокойна

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Шанса е много малък, за няколко вкарвания едва ли.
    И като го правите взимайте предпазни мерки.
    Определено не бих рискувала повече

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България

Re: HeLp

А бе сладурано... ние как да разберем дали е свършил в теб или не.... ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ !!!!!!! SURECHECK 6.20lv ВЪВ ВСЯКА АПТЕКА!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    за 2-3 минути дали изобщо е усетил някъв кеф .. за да свърши

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си