- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много секс твърде млада
моята история е пристратих се към секса а съм на 16 опитвам да не мисля и не правя ама все ми е в главата .чувставам се ненормална понякога даже се отвръщавам от себе си но ако ненаправя секс поне веднъж за седмица се побърквам приятелями няма нищо против но понякога ми се кара че го искам прекалено често тей като е супер грижовен и мил но това не е само с него аз му изневерявам а неискам плс кажете как да махна тази тапа вманияченост
![]()
сори за правописа но българския не ми е приоритет
luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli
wow ,, momiche tujno mi e che shte ti go kaja no si jiwa nimfomanka![]()
Наистина няма да е зле да поработиш над правописа си. И така,де. Темата ебавка ли е или ?
За да не е спам: Защо му причиняваш това на момчето. Пфф.. Не знам. Не можела,дрън-дрън. Със силна воля всичко се постига.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По начина ти на писане ми миришеш на циганка... по-добре въобще не прави секс, че ше земеш и ти да родиш... мамата си ибало вече ейййй
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Чукай се докато не ти писне , аз така направих през последната криза "искам много ".
Накрая си лягах в 6 скапана, не е оферта![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не съм циганка, и темата не е шега![]()
аз живея в испания но всяко лято съм в бъгария за 3 месеца опичвам се да се науча да пиша на бългаски без грешки но докато съм в испания няма с кого да пиша на български това е друга тема .
luda mlada ve4eno v beli se zabrkva no vinagi ka6ite opravq otdadena na prqteli
Само един път в седмицата?![]()
Аз бих се побъркала така.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
трябва ти един кол да си го ръгаш по цял ден
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Един път седмично ли ?
И си мислиш, че е много?
Не е ли то 3 пъти на ден, както един приятел неговата.
Остави момчето и не го лъжи, като толкова ти се ебе си намери някой само за това. Ебахти тъпата скрибуца. Повечето момиченца вече незнаят кво искат. Дали хуй или кукла. Не разбрала дали я сърби или и са ебе.
СПРИ поне да тролваш форума !
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Мда, троленето тук си е очевидно.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire