.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Препоръка за книги

Здравейте!Чете ми се нещо лекичко,без особен философски замисъл в него Минала съм почти всичко на Стивън Кинг,някой да предложи някоя хубава на Агата Кристи (чела съм само "Десет малки негърчета")?

Не съм в настроение за чиклит,ама няма да откажа и някое романче на Сандра Браун или Нора Робъртс.Само че имат доста заглавия и не знам кое си струва...

Може и някоя мистерия.Криминална мистерия,например.Много ми хареса "Аз убивам" на Джорджо Фалети,може нещо подобно.

Всъщност като се замисля,всякаква мистерия ще ми е добре.Чете ми се от онези книги,дето не те оставят да заспиш,докато не разбереш какво се случва "Шестте свещени камъка" и "Седемте смъртоносни чудеса" са готини (Матю Райли),ама се четат за ден-два .Джеймс Ролинс също пише увлекателно,но и от него съм чела почти всичко,мисля..То всъщност има една поредица "Кралете на трилъра",ако някой е чел нещо от там да сподели.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Агати Кристи! Обичам я! Прочети "Анонимният подател", "Убийство в дома на свещеника", "Хикъри Дикъри Док", "Злото е на път". Не ти препоръчвам "В хотел "Бъртрам"". Някак по-скучна ми беше. Наканила съм се да чета "Убийство в "Ориент Експрес"", но не знам кога. От село взех "Баскервилското куче" и 2 книжки за Мегре, които също трябва да прочета.
    Иначе четох доста положителни отзиви в пресата за тази книга: http://www.obsidian.bg/?cid=8&bid=337

Надявам се да съм помогнала. Приятно четене!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Здрач, Хари Потър , Уич, Уингс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

the_best_f,мерси много последната май ще ми хареса
    NomNomNom,от малка обичам да чета,"Уич" съм го събирала,а с "Хари Потър" съм израстнала,не ти се получи много опита за бъзик,или каквото там беше.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Canada
    препоръ4вам ти "Аз съм номер 4" на мен ли4но мн ми хареса :P но е по скоро екшън фантастика

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Повече от фен
    Прочети на Агата Кристи- котка сред гълъбите
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Град
    EL SOL
    Чета от вчера книгата на Никълъс Спаркс- Нощи в Роданте. Остават ми по-малко от 50 страници, не мога да спра да я чета. Ако харесваш малко романтични книги може и да ти допадне тая. Иначе после мисля да чета Стивън Кинг- Пътна мрежа. Ако някой я е чел да ми каже мнението си. И най-накрая в списъка ми е на Джон Стайнбек- Безпътният автобус. Ако ти допаднат тези- приятно четене.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Баскервилското куче ? Изгубен свят на Дойл ?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на syrena
    Град
    in the middle of nowhere ^^^ там е най-яко
    ,,Хари Потър",,,Тъгата на сукубата",,,Прелестни създания",,,Можеш ли да пазиш тайна?",,,Във вихъра на двайсетте",поредицата за Беки Б. - много любими мои книги - страхотни са!
    BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Препоръка за книги

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    "Кралете на трилъра",ако някой е чел нещо от там да сподели.
    Списъкът на седемте /Марк Фрост/
    Ген /Майкъл Крайтън/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си