- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къдрава или права коса
Коя ви привлича повече? Разбира се в естествено състояние!
Бате, т'ва за нас (а.к.а. мъжки пол) или момичета?
Моята е леко къдраво-начупена (втф), и искам права, тъкмо ще ми е малко по-дълга, ама к...уръ.
Инак момичета с права >>> момичета с къдрава, макар че е супер безумно да се говори така от нищото.
Момичета с по-дълга коса >> с по-къса, ама напоследък открих, че има и някои доста ефектни къси прически, които са значително яки.
хубава коса.![]()
![]()
имам некви нескрити предпочитания.
Зелена ме привлича мене.
Много ми харесват мъже с голи глави.
Ако имат някой и друг пиърсинг или татуировка- още по-добре. И брадичка.![]()
^Козя ,нали ?
Каква ирония - аз пък си падам по гологлави жени - имам някакъв сексуален нагон към екстратерестриал садо-мазо. Особено с перфорации по вагината и/или зърната![]()
Хайде да се обръснем и да се съвкупляваме ?![]()
И козя, и мозя...всякаква почти.
Колкото гологлави жени съм виждала, все им е отивало и все са изпъквали. Излъчват някаква сила, независимо от причините, поради които са без коса.Даже наскоро видях едно момиче с татуировка на главата, някаква птичка беше. Стоеше много красиво.
Малиии ... то това може да е била бившата ,бе. Случайно да беше облечена с едни много секси прокъснати дънки ,верижка около джоба и кубинки ?
Това на главата й не е птичка , загоря й темето докато се разхождахме гушнати (тъй де ... ръката ми беше отгоре ... усещането да галиш гладко-обръснато теме е несравнимо)
Ааа виж, всичко е възможно на тоя свят.
Добре е, че се стърпях да не й посегна, 'щото откъде да знам, че ти е бивша? Като нищо щеше да стане въргала тука.![]()
А ,спокойно ,аз я недолюбвам нея ,няма да се плашиш. Някакви циркове пълни бяха - не си беше написала във Фейсбук ,че сме обвързани .... после за капак почна и с някакви други момчета да излиза да пият из центъраАбе тва жените са големи к*рви , и те не знаят кво искат
Ей 'начии сИриозно те е прецакала. Ти пускАл ли си тема у форума за нея?![]()
for Auriss
for TheNewReligion
и за да не е спам предпочитам права коса
novasum![]()
nirvana13![]()
Винаги повече съм харесвал с прави,рядко ми е харесвало момиче с къдрава коса.То не е заради самата коса,ами просто някак си визията и външността е различна...![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
^че ти през форума как ги преценяваш с кви коси са![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено кадравата коса винаги ми е харесвала повече.. изглежда по-жива и по-симпатична![]()
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
От кога пък косата има значение? Стига да е поддържана - сяква.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тук е мястото да кажа, че НЕпонасям момчета с дълги коси ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Немога да разбера какво против имат повечето хора против къдравите коси.Аз съм с къдрава коса ..да изправям я,но я пускам и къдраваКОСАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!!!!!
![]()
Moto-stunt
По природа съм къдрава и то доста.![]()
Понякога я изправям, понякога уформям къдриците.Но повече сякаш си харесвам къдравото.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Аз не излизам от нас без да съм си изправила косата.Не се гримирам,обаче без изправена коса не мога да се понасям.
Принципно предпочитам прави,обаче на някои къдрава им седи по-добре...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
КъдраваИзключително забавна е, а при момчетата стои страшно симпатично
![]()
"Ако натегнеш струната прекалено, тя ще се скъса, ако я отпуснеш, то тя няма да издава никакъв звук"