- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- къдрава или права коса
къдрава
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Първоначално написано от Hilary_
луда ли си?
Аз пък ги обожавамПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Хм.. къдрава или права?! По голо тяло НАЙ ви харесваме![]()
Първоначално написано от Auriss
![]()
![]()
![]()
![]()
А сега по темата - лично предпочитам правата коса, ако може да е тъмно черна, руса или бяла, с дължина малко под рамената. Евентуално може по-дълга, но по-къса по-рядко отива.
Харесвам или много права,или много къдрава ..Винаги изпадам в двете крайности ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Коса стил "емо". Като видя такъв индивид и ми иде да му скоча! Да отскубна косата му и да избягам!![]()
+1Първоначално написано от xBadxApple
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!
Първоначално написано от CR0W
как го написа толкова дребно
![]()
![]()
по темата: няма значение. Само да е чиста, въпреки че предпочитам къдравите коси за момчета. Някакси е много естествено... и е готино.
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Аз ще кажа за себе сиПреди не излизах без да си изправя косата /по принцип ми е къдрава,ама хубаво къдрава/ Ама напоследък повече се каресвам къдрава ;d Някак си по-естествено и разчупено.. ;d
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!
Първоначално написано от kyon
+1
За момчета: предпочитам къдрава коса,но колкото по-дълга,толкова по-добре <3
За момичета пак харесвам по-къдравото,или по-скоро начупена (като моята )
Моята.![]()
Попринцип харесвам начупена, тоезд като моята, защото мога лестно да си я изправям или къдря.![]()
awerw♥
Първоначално написано от sapphire5
тоеСТ*
Нищо лично,ма се издразних и не се сдържах :д
aз също не понасям момчета с дълга коса . въпрос на вкусПървоначално написано от Luidgie
.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
С ЧИСТА и дъъъъъъълга![]()
хм, сгрешила съм го от всякъде.... sryПървоначално написано от dontcare
![]()
awerw♥
За мъж - права. Или съвсем леко стърчащо-чупливаКъдрави не ми харесват.
При жените и двете си имат плюсове и минуси. Не съм виждала момиче с къдрава коса, което да изглежда елегантно. Ако е на масури - да, ама в повечето случаи е някво рошаво такова. Правата коса пък е доста обикновена.
Къдравата коса повече ми привлича вниманието, особено ако е оформена. Правата коса е лесна за поддържане и позволява повече прически.
Аз съм с къдрава...абе не знам, и двете са ми приятни
+1Първоначално написано от ilievabe098
П.Т. Предпочитам права, въпреки че понякога и къдравата ми харесва, зависи какво къдраво е![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Аз съм момиче и хич не харесвам къдрави коси независимо за кой пол![]()
моята коса е чуплива, но винаги я изправям, но пък за момчета предпочитам къдрави!