- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обеждаване
Здравейте , на 15 съм от Търговище и както всички тука имам проблем със родителите .. Моят проблем е вечерния час който ми поставят 00 : 00 и ограничението на компютъра .. От 1 година съм почнал да им врънкам да ме оставят до по-късно навън с приятели и колкото си искам на компютъра .. Е , те така и не разбраха , че вече не съм им 8 годишното лапе .. Баща ми : като вдигнеш още 20 кила и 2 сантиметра няма да те мисля.. относно компютъра като се прибера от вън ми прибира зарядното и телефона и съм откъснат от света .. много се дразня опитвал съм какви ли не работи за да ги убедя да ме оставят .. е нема ... Викам им другите деца ги оставят навън до късно защо ме делите от тях те викат : ами на другите деца родителите им не се интересуват от тях .. аз им казвам , че не е така , но те си знаят тяхното ... за компютъра им викам добре престанете да ми прибирате зарядното и телефона те : НЕ ! Не можем да те оставим да играеш по цели нощи (LOL ... прибирам се 00 : 00 и играя до 03 : 00 ако това е цяла нощ не знам..) . 1 цяла година мина в добри отношения и сякви такива глупости и пак не мога да ги накарам .. Има деца в моя град на по 13 - 14 седят до колкото си искат.. и това им казвам те не та не .. В Училище 8 клас завърших с 5.60 .. викам им уча , върша домакинска работа , не съм ви лъгал до сега , поемам ангажименти към къщата и извън нея .. отговорът е : НЕ !!
Е , моля ви се вече дайте ми някакъв съвет щото съм на 15 а се държат с мен като че ли съм на 10 ... ЗА 9 КЛАС СЪМ ПО ДЯВОЛИТЕ .. :@ не че съм много голям , но не съм и малък :Х![]()
Tupac Amaru Shakur R.I.P the best actor and singer ever ....
Ок аз като съм на 16 и ме карат да се прибирам в 22:00 ъмм.. 8 годишно лапе ли съм?Първоначално написано от NedYo
![]()
Виж ся .. не искам да обиждам никого .. просто тия които знаят какво е чувството ще ме разберат .. и ако имат някакви идеи да споделят ..Първоначално написано от CupcakeKitty
Първоначално написано от NedYo
Това прозвуча сякаш аз доброволно се прибирам даже в 20:00 и не знам какво е чувството?То вярно че тука и да ме пускаха до късно няма какво да се прави навън ама.... ии да.. пише се Убеждаване
![]()
Щом и при теб е същото можеше да напишеш +1 и да ги няма тия излишни коментари..Първоначално написано от CupcakeKitty
Ми няма да напиша +1 пък бахтитакова си 8 годишно лапе значи.. аааамаха
Мен ми е се тая ..Първоначално написано от CupcakeKitty
Щом 13-14 ги пускат и до по-късно, значи че вашия град е с особено странни хора. Аз също като Недьо съм на 16 и до 22;30 някъде се прибирам. Къв ти е проблема. Мислиш се за много голям, ама не си. Вече това с компютъра е гадно, но явно ти постоянно мрънкаш, а аз ако имам мрънкало за дете не бих му угодила. Също така тва, че се прибираш в 00 и играеш до три, еми да общо взето си е цяла нощ, защото сега нощта е малка. Просто дишай и преживей факта, че си на 15, не си голям гъзар или за какъвто се имаш (мнение от това, което прочетох) и родителите ти отговарят за теб.
^^^
Бургас <3
Ами тогава мисля че не сте от хората търсещи адреналин ..Първоначално написано от TheBobqk
Първоначално написано от NedYo
Просто на наш'те им пука за мене представи си xD Пък и едва ли ще умра утреима време
Първо да се поправя, че объркках никнейма ти с този на другото момиче.Първоначално написано от NedYo
И кво значи щом моеш да седиш до 00 или дори по-късно ти усещаш адреналина? Къв е "адреналина" да се кефиш, че е късно, а ти си навън? Тогава знаеш ли аз какъв адреналих усетих миналата вечер, когато бях на едно барче?Просто да ти имам логиката, а адреналина моеш да си го създадеш и в 16ч. следобед
Гъзарчетата ми те
![]()
![]()
^^^
Бургас <3
Не е в тва да седя до късно имаме си занимание и затова ти казвам за адреналина щото заниманието ни е горе долу опасно.. а и прибирам се от танци 20 : 30 (отивам 17 : 00 ) докат изляза 21 : 00 и седя до 00 : 00 и трябва се прибера е добре аз кво точно мога напрая за 3 часа ? Гаджето ми седи повече от менПървоначално написано от TheBobqk
![]()
И кви са ви опасните занимания? Да се наливате с алкохол и да пафкате цигари??? К'во кат гаджето ти стои до по-късно от теб?? Ако хората, с които се събираш са ти истински приятели няма да има пука кога се прибирашПървоначално написано от NedYo
. И аз излизам за 3-4 часа и кво?? Нищо ли не може да се нарави за толкова време. Ти си обсебен от мисълта за тоя вечерен час бе момче.
![]()
^^^
Бургас <3
Да , танцИОр съм и пуша .. добра логика (не че е забранено но има хора които държат на мен ) и не не пияПървоначално написано от TheBobqk
Заниманието не го издавам .. поисках съвет ако може някак да ги обедя .. не исках да ми се четат лекции
Ами имам позната, която ходи на народни танци и същевременно пуши като завод. И всеки човек с мозък би ти казал това, което ти казах и азИ ако си чел с внимание, щеше да забележиш, че съм намекнала да не си такова мрънкало пред вашите, а просо да ги слушаш още 3 годинки. След това си прави тайнствените, вълнуващи работи
![]()
^^^
Бургас <3
Заради ектремните неща, които той върши е забравил да отвори учебника по българси.Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
^^^
Бургас <3
2 грешки общо .. за 1 буква скандал ли ще правим ?Първоначално написано от TheBobqk
Не ми са слушат простотииПървоначално написано от TheBobqk
Ухаа момчето с вълнуващия живот се надува като пасенце по Коледаа. юпиииПървоначално написано от NedYo
давай гъзарчее
^^^
Бургас <3
Адреналин вика...Щом имаш "опасни" занимания, значи часът ти даже е много.
Ако вашите знаят за заниманията ти няма да те пускат и до 10 даже бе,лигльо...![]()
На 15г. аз излизах до 10:30-11 и не мрънках,на приятелите ми ги пускаха до много по-рано.Ще ти дойде времето,спокойно.
Бахти и смешния.Аз съм на 18 и гледам да се прибирам горе/долу по светло още, освен ако няма някакво събитие за по-късно. Никой не ме кара и не ми слага вечерен час. И всичките ми приятелки са така. За какво да си изнервям родителите? За да се правя на много оборотна и яка ли? Ценете ги малко тия хора бе. Един ден ще ревете като вече ги няма.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()