.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

объркана ;x

Здравейте .. имам проблем .. преди 16 дена с приятелят ми водихме полов акт. Вси4ко бе6е добре, след някаде 4 дена ми дойде . Но тия дни ме боли по малко корема и ми се гади даже днес повърнах без никаква при4ина. 4етох 4е може да е цветна бременост. 4етох съ6то 4е при цветната бременост менструацията е по светла и по краткотраина но при мен всеки месец е разли4на. Със приятеля ми сега сме малко в ло6и отно6ения и ме е страх 4е тои може да е свър6ил в мен за6тото съ6то така акта ни продалжи много дълго а тои ми каза 4е не е изоб6то свър6ил. изпитвам притеснение. Майка ми не знае 4е не сам девствена. Моля ви даите съвет какво да правя ;ss

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    С презерватив ли беше? Май не.. ако съм прав.. кофти..

Тест?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho

Тест?

да бе6е с презерватив но както казах така и не разбрах дали се бе6е скъсал вероятноста е малка но все пак изпитвам притеснение.

Моля ви .. кажете как бихте постъпили в слу4ея ;s

Guest
    Цитирай Първоначално написано от slan4y
    Моля ви .. кажете как бихте постъпили в слу4ея ;s
    бих си направила тест, може би?

не можеш да направиш нищо друго освен тест

Мега фен Аватара на NomNomNom
    НЕ СЪМ ЧЕЛА ТЕМАТА.
    ИСКАМ ДА ПРЕДПОЛОЖА КАКВО БИХ ОТГОВОРИЛА :

Не си бремена, ффс ?!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Тест?

да бе6е с презерватив но както казах така и не разбрах дали се бе6е скъсал вероятноста е малка но все пак изпитвам притеснение.
    Не разбрах нещо другия път не използвайте презерватив за да си напълно сигурна така ни бъркаш. Майтапя се я сега по-сериозно не разбирам какъв е проблема отиваш в аптеката взимаш си тест за бременност и ако е положителен честито, пу съм кръстница. :P :P

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Направи си тест, макар че едва ли си бременна.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    A ти не погледна ли презерватива след акта,като толкова се съмняваш,че е бил скъсан?!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Изкьоравих се да чета. Иначе едва ли си бременна, щом ти е дошло 4 дена след акта. По принцип на едно число ли горе-долу ти идва?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee

Тест?

Не разбрах нещо другия път не използвайте презерватив за да си напълно сигурна така ни бъркаш. Майтапя се я сега по-сериозно не разбирам какъв е проблема отиваш в аптеката взимаш си тест за бременност и ако е положителен честито, пу съм кръстница. :P :P
    Маги,не си познала.Кръстница съм аз! Иначе,авторке тест е решението.И питай приятеля си за презерватива.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Ами щом е било с презерватив не мисля че има за какво да се притесняваш но все пак ще е най- добре да си направиш тест ..

Именно когато акта продължи много дълго може да не е свършил, повърнала си заради летния грип очаквай диарията а ако се беше скъсал кондома щеше да усетиш ако свърши в тебе. Тестовете които продават в аптеките не винаги откриват бременността ( на 2 мои познати им показа положителен чак във втория месец).
    Ако толкова си се притеснила - бягай в някоя лаборатория , срещо 15-20 лв. се прави кръвен тест и е готов за час. Това са най-сигурните резултати.

Фен Аватара на SexPLozZiv
    Град
    Пловдив, България
    SureCheck, и всичко ти става ясно за секунди

[quote="Me4encety"]
    Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee

Тест?

Маги,не си познала.Кръстница съм аз! Иначе,авторке тест е решението.И питай приятеля си за презерватива.
    А не така

тест тест тест SureCheck

Повече от фен Аватара на the_man
    Мисля, че теми, започващи с "със приятеля ми водихме полов акт...", трябва не само да се заключват, ами направо да се блокват user-ите..

Май попрекалих със запетайкуте
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен

Re: объркана ;x

Здравейте .. имам проблем .. преди 16 дена с приятелят ми водихме полов акт. Вси4ко бе6е добре, след някаде 4 дена ми дойде . Но тия дни ме боли по малко корема и ми се гади даже днес повърнах без никаква при4ина. 4етох 4е може да е цветна бременост. 4етох съ6то 4е при цветната бременост менструацията е по светла и по краткотраина но при мен всеки месец е разли4на. Със приятеля ми сега сме малко в ло6и отно6ения и ме е страх 4е тои може да е свър6ил в мен за6тото съ6то така акта ни продалжи много дълго а тои ми каза 4е не е изоб6то свър6ил. изпитвам притеснение. Майка ми не знае 4е не сам девствена. Моля ви даите съвет какво да правя ;ss
    Не съм чела долните мнения, но предполагам, че доста момичета са ти казали същото - сутрешното гадене почва след 3ти месец . Айде успокой се, не се забременява толкова лесно, особено ако си на 14-15.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Guest

Re: объркана ;x

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Не съм чела долните мнения, но предполагам, че доста момичета са ти казали същото - сутрешното гадене почва след 3ти месец . Айде успокой се, не се забременява толкова лесно, особено ако си на 14-15.
    На 14-15 се забременява НАЙ-ЛЕСНО!
    Но в случая въпроса е просто нелеп...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    НЕ СЪМ ЧЕЛА ТЕМАТА.
    ИСКАМ ДА ПРЕДПОЛОЖА КАКВО БИХ ОТГОВОРИЛА :

Не си бремена, ффс ?!
    Ти си страашно глупавата женска.. ФФС
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си