- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- объркана ;x
Здравейте .. имам проблем .. преди 16 дена с приятелят ми водихме полов акт. Вси4ко бе6е добре, след някаде 4 дена ми дойде . Но тия дни ме боли по малко корема и ми се гади даже днес повърнах без никаква при4ина. 4етох 4е може да е цветна бременост. 4етох съ6то 4е при цветната бременост менструацията е по светла и по краткотраина но при мен всеки месец е разли4на. Със приятеля ми сега сме малко в ло6и отно6ения и ме е страх 4е тои може да е свър6ил в мен за6тото съ6то така акта ни продалжи много дълго а тои ми каза 4е не е изоб6то свър6ил. изпитвам притеснение. Майка ми не знае 4е не сам девствена. Моля ви даите съвет какво да правя ;ss
Първоначално написано от Eclipsercho
да бе6е с презерватив но както казах така и не разбрах дали се бе6е скъсал вероятноста е малка но все пак изпитвам притеснение.
Моля ви .. кажете как бихте постъпили в слу4ея ;s
бих си направила тест, може би?Първоначално написано от slan4y
не можеш да направиш нищо друго освен тест![]()
НЕ СЪМ ЧЕЛА ТЕМАТА.
ИСКАМ ДА ПРЕДПОЛОЖА КАКВО БИХ ОТГОВОРИЛА :
Не си бремена, ффс ?!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Направи си тест, макар че едва ли си бременна.
Изкьоравих се да чета. Иначе едва ли си бременна, щом ти е дошло 4 дена след акта. По принцип на едно число ли горе-долу ти идва?
Ами щом е било с презерватив не мисля че има за какво да се притесняваш но все пак ще е най- добре да си направиш тест ..
Именно когато акта продължи много дълго може да не е свършил, повърнала си заради летния грипочаквай диарията
а ако се беше скъсал кондома щеше да усетиш ако свърши в тебе. Тестовете които продават в аптеките не винаги откриват бременността ( на 2 мои познати им показа положителен чак във втория месец).
Ако толкова си се притеснила - бягай в някоя лаборатория , срещо 15-20 лв. се прави кръвен тест и е готов за час. Това са най-сигурните резултати.
SureCheck, и всичко ти става ясно за секунди![]()
Мисля, че теми, започващи с "със приятеля ми водихме полов акт...", трябва не само да се заключват, ами направо да се блокват user-ите..
Май попрекалих със запетайкуте![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Не съм чела долните мнения, но предполагам, че доста момичета са ти казали същото - сутрешното гадене почва след 3ти месец . Айде успокой се, не се забременява толкова лесно, особено ако си на 14-15.Първоначално написано от slan4y
На 14-15 се забременява НАЙ-ЛЕСНО!Първоначално написано от Inn0cenCe
Но в случая въпроса е просто нелеп...
Ти си страашно глупавата женска.. ФФСПървоначално написано от NomNomNom
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!