- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с влизането
Здравейте на всички... надявам се да не се повтарям с някой, защото въпреки търсенето ми не успях да открия всичко което търсих. Така по темата - първия ми път мина и даже и 10ната пъти след това след което се разделихме с гаджето ми. Тръгнах с друго момче и на 3тия месец реших че е време за по сериозни неща защото и двамата го искахме, на втория път когато го правихме като излезе от мен презерватива беше скъсан и на другия ден пих ескапел, след което доста време не го правихме и сега на няколко пъти се опитвахме но нещо не ставаше. . . не искаше да влезе незнам защо така...много харесвам момчето и го искам но то просто не става...дайте съвети защо...може ли да е от хапчето?? Моля ви глупавите коментари не ги пишете защото просто няма смисъл а аз търся някой който наистина да ми обясни. Благодаря ви![/b]
Вагината ти е тясна защото не е възбудена достатъчно,напълно нормално е ако няма любовна игра преди половия акт.Не се коси
Освен това, което ти казаха вече, е възможно и просто да не си много в настроение. Мен ми се е случвало, след като сме имали някакъв "инцидент" или съмнение за такъв и следващият път ми е едно такова притеснено и не мога да се отпусна изцяло. Започнете с любовна игра повечко време и после преминете към същинската част.
++++Първоначално написано от dimitar_ak
Или просто пробвайте с лубриканти , ако не са ви по джоба, просто си купете кутийка спортекс, вътре има пакетче лубрикант на водна основа , много са полезниУспех !
Ако ли не - кажи му да почука , може някой да отключи![]()
Може и да му е спаднал малко..Поиграйте си малко повече и пробвайте пак.Първоначално написано от jonib
Believe in yourself.
мхм..или просто не може да те уцели ;ДПървоначално написано от dimitar_ak
Не се отпускаш заради скъсания кондом,не мисли за него,купете си лубрикант и той да се постарае да те отпусне максимално![]()
Отпусни се! Наблегнете на любовната игра , а и лубрикантът няма да навреди , така че... enjoy!
maDamn
имаше едни хапчета... май левитра им се викаше.. "Ке влезе, баце, ке влезе..."
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Това е единствения логичен отговор . Замисли се над момчето , с което правиш секс , защото явно и той не е много наясно за какво става въпрос.Хапчетата изобщо нямат общо.Ако сте на по 14 год. и се мъчите , изчакайте малко да поотраснете и ще намирате отговорите сами ...Първоначално написано от jonib
Всъщност аз съм на 16 той на 17... мерси на всички за коментарите и го правихме пак и този път стана слава богу...а имам още 1 въпрос нормално ли е след като го...правим смис понякога да не съм достатъчно влажна смисъл това да се случи по време след като вече е влязъл![]()
![]()
Абе , не че нещо ама вие правите секс , ние не можем да ти влезем във вагината може като го правите с кондом се случва . Да исахне след определено време когато ти нямаш удоволствие или почустваш болка тогава вагината ти , не желае да пуска вълшебната течност. просто си купете лубрикант ... 1 дурекс лубрикант струва 8 лева и ще ви стигне докато не се ожените![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Аз си използвам лубрикантче за тази цел и нямам проблеми.