.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с влизането

Здравейте на всички... надявам се да не се повтарям с някой, защото въпреки търсенето ми не успях да открия всичко което търсих. Така по темата - първия ми път мина и даже и 10ната пъти след това след което се разделихме с гаджето ми. Тръгнах с друго момче и на 3тия месец реших че е време за по сериозни неща защото и двамата го искахме, на втория път когато го правихме като излезе от мен презерватива беше скъсан и на другия ден пих ескапел, след което доста време не го правихме и сега на няколко пъти се опитвахме но нещо не ставаше. . . не искаше да влезе незнам защо така...много харесвам момчето и го искам но то просто не става...дайте съвети защо...може ли да е от хапчето?? Моля ви глупавите коментари не ги пишете защото просто няма смисъл а аз търся някой който наистина да ми обясни. Благодаря ви![/b]

Вагината ти е тясна защото не е възбудена достатъчно,напълно нормално е ако няма любовна игра преди половия акт.Не се коси

Цитирай Първоначално написано от jonib
    Вагината ти е тясна защото не е възбудена достатъчно,напълно нормално е ако няма любовна игра преди половия акт.Не се коси
    Или момчето не струва и неможе да те възбуди или направо сте започнали без любовна ''игра'' я първо се по-лигавете малко и после започнете.

Освен това, което ти казаха вече, е възможно и просто да не си много в настроение. Мен ми се е случвало, след като сме имали някакъв "инцидент" или съмнение за такъв и следващият път ми е едно такова притеснено и не мога да се отпусна изцяло. Започнете с любовна игра повечко време и после преминете към същинската част.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А дали "инструмента" не е мек?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    ++++

Или просто пробвайте с лубриканти , ако не са ви по джоба, просто си купете кутийка спортекс, вътре има пакетче лубрикант на водна основа , много са полезни Успех !
    Ако ли не - кажи му да почука , може някой да отключи

Голям фен Аватара на dami666
    Може и да му е спаднал малко..Поиграйте си малко повече и пробвайте пак.
    Believe in yourself.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    мхм..или просто не може да те уцели ;Д

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Лубрикант .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Не се отпускаш заради скъсания кондом,не мисли за него,купете си лубрикант и той да се постарае да те отпусне максимално

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отпусни се! Наблегнете на любовната игра , а и лубрикантът няма да навреди , така че... enjoy!
    maDamn

Повече от фен Аватара на the_man
    имаше едни хапчета... май левитра им се викаше.. "Ке влезе, баце, ке влезе..."
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

Град
    Sofia , Bulgaria
    Това е единствения логичен отговор . Замисли се над момчето , с което правиш секс , защото явно и той не е много наясно за какво става въпрос.Хапчетата изобщо нямат общо.Ако сте на по 14 год. и се мъчите , изчакайте малко да поотраснете и ще намирате отговорите сами ...

Всъщност аз съм на 16 той на 17... мерси на всички за коментарите и го правихме пак и този път стана слава богу...а имам още 1 въпрос нормално ли е след като го...правим смис понякога да не съм достатъчно влажна смисъл това да се случи по време след като вече е влязъл

Град
    Село.София
    Абе , не че нещо ама вие правите секс , ние не можем да ти влезем във вагината може като го правите с кондом се случва . Да исахне след определено време когато ти нямаш удоволствие или почустваш болка тогава вагината ти , не желае да пуска вълшебната течност. просто си купете лубрикант ... 1 дурекс лубрикант струва 8 лева и ще ви стигне докато не се ожените
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Супер фен Аватара на Me4encety
    ^Чак докато се оженят.... Иначе е нормално по време на секс да "пресъхнеш",явно не те възбужда достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Пловдив
    Аз си използвам лубрикантче за тази цел и нямам проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си