- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми плс
Здравейте аз съм на 14 и незнам как да предложа на едно момиче просто незнам как да и го кажа. Плс помогнете ми.
Мерси предваително
кажи и го директно няма смисъл да увърташ![]()
Незнам как ;(Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Живей на ръба!
Покани я на среща -> забавлявай я -> хвани я за ръка -> прегърни я -> целуни я.
Не са нужни никакви думи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
еми останете някъде само двамата и и кажи тряаа да говоря с теб ии после и казваш че я харесваш и че искаш да сте заедно
Купи половин кило кайма и й го дай в едно пликче, после й кажи, че това е сърцето ти и й го подаряваш. Мен много пичове са ме забивали така.
?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първо, увери се, че чувствата са взаимни. Ако не си сигурен, по-добре не прави нищо.
Ако ти е показала, че те харесва, давай смело. Най-важно е да не се притесняваш и да не кажеш нещо от рода на "Искаш ли да станем гаджета??". Единият вариант е направо да действаш, както казаха преди мен - направо я хващаш за ръка или изчакваш подходящия момент и я целуваш. Но при този случай може да останат нещата неразяснени, затова може би е по-добре да си поговорите и да се изясните дали искате да сте заедно.
Успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Отидете някъде сами и просто и го кажи.. /какво толкова трудно има бе о.О/
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Найстина първо се увери, че чувствата са взаимни (както казаха по-горе)
А също не е нужно да й предлагаш, покани я на среща! Късмет!![]()
"Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките не другите'!!!!!
ама ти брак ли ще й предлагаш?!!? няма смисъл от думи ... няколко комплимента и целувка (или нещо такова) ще свършат работа- тя ще разбере за чувствата ти и ако са взаймни-![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Хай. асл плс?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
аз съм колкото тебе и те разбирам - не мисля, че не можеш, а че те е срам... или нещо такова!просто казвай, а пък... ще видим!
![]()
Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!
много ши хубавка, ишкаш ли да ходим![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
детска радост, куклен театърАми кажи и: Искам да сме гаджетаааааааа ти искаш ли :P :P :P
И варианта с каймата е супер, опитай!
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .