- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканции през новата учебна година
http://vbox7.com/play:85d1955ae2
Ужас матурите ще са на 21 и 23 май, а на 24 май ще ми е бала![]()
Какво мислите?
а ще има ли матури за 6 клас?![]()
"Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките не другите'!!!!!
Гадно, по това време започват баловете. Очертава се препокриване на дати, сигурно нещо ще се измисли. Далече по-добре е за вас да бъде като тази година - матурите със седмица по-рано от бала.![]()
bn
Не съм чула да казват,че матурите на 12 клас са на 21 и 23 май. Та,както и да е. Ако е така,не ми мисля,че ще се отрази добре,но... не знам. Може би ще измислят нещо друго по въпроса.Първоначално написано от mlakniwe2
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Голяма работа ако след матурата имате бал, а и даже класовете си решават кога да е бала. Е в някои училища директорите решават. Но не е кой знае какъв проблем.. явно тази година баловете ще започнат по-късно.
Вафла..
Ее..супер!Мен си ме устройва от всякъде.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Оф защо точно тази година тряяше да бъда 12 клас, не искам, ако бях набор 96 или 97 дори и нагоре щеше да е много по-яко, не искам да съм 12клас щото след това край на даскалотоще ми бъде някак странно, а и ще тряя да почвам работа или в унито
![]()
Много малко класове си решават кога да е. Повечето училища си имат твърда дата. В Пловдив примерно Английската и Строителният винаги са на 24.Първоначално написано от mrtn
Коледна до 8?!!Направо не е за вярване. Ако пак я направят до 2-3, аз си взимам допълнителна ваканция.
![]()
Есенната е 3 дни,два ,от които се падат събота и неделя йо![]()
Есенната съкс. И всички останали простотии. 20 ваканции по 2-3 дни. За тия 2-3 дни колко може да си почине човек, ебати? По какво тия измислени ваканции се различават от установените вече почивни дни? Защо всичко е така разпокъсано и има отделно коледна ваканция, зимна(2 дни) и срочна(да, отделно е и също е 2-3 дни). И за чий, по дяволите, ми е есенна ваканция в края на октомври? Аха-аха да свикна към определен начин на работа и ваканция, братче. После върви се адаптирай наново.
Пък според тоя календар от 2012 ще почваме от 10.09, което е пълен отврат. Започваме по-рано, а същевременно свършваме по едно и също време. Е, за чий, питам?![]()
Да, да, даа ....Първоначално написано от iiordanova
С 5 дена повече от миналата година.. пак е нещо
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
В училище не е задължително да се пада понеделник първия учебен ден. След време, когато 15 стане събота или неделя тогава ли ще ходите на училище.. замислете се малко.
Вафла..
Правилно. Но все пак нали знаеш - това е България - недей да търсиш смисъл там, където не е влаган такъв ! С "повечето" ваканции се хвърля прах в очите на обществото. Защото реално повече дни няма да има, а ще има по-често, но по-малки като продължителност ваканции. Това е глупавото. Освен това никой не осъзнава, че за 3 дни реално не можеш да си починеш, при все, че за тези 3/5/8 или 10 дена все ще се намери някой, който да ти даде веднага след почивката я контролно, я класна работа (а, точно на място се сетих - великата простотия наречена "класна работа" лишена от какъвто и да било смисъл като вид контрола) ... и напрактика се получава, че малката ти, но редовна почивка се превръща ОТНОВО във време за учене.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Да не говорим пък, че удобно е замаскиран фактът, че към ваканциите са включени и Събота и Неделя, което НЕ Е редно.
След многото разпокъсани ваканции идва най-готиният месец - Юли ! При него както и да се брои и смята, от втората седмица до края на месеца реално учебен процес НЯМА поради едни или други причини, но въпреки всичко, не е могло матурите да се направят в Понеделник и Петък, а са направени в Понеделник и... Сряда! Пак по средата на нищото. Поради тоталната грандоманска идиотщина, наречена "Абитуриентски балове", изпращания и т.н. подобни изпълнения също се оформят едни дни на безцелно висене при намалени часове - работа реално не се върши, а се отчита дейност. И след целия период на висене през Май, следва Юни - цял изтощителен месец без почивка в края на годината.
Откъдето и да го гледам - смисъл не откривам.
Ебаси, не мога да повярвам, че имаме толкова дълга зимна ваканция![]()
Аз съм доволна.
По принцип още няма заповед за ваканциите в сайта на МОН, но щом го казаха по новините, явно имат информация
така изглежда заповедта от миналата година
http://www.minedu.government.bg/open...ebno_vreme.pdf
Нямате ваканци, не сте доволни. Дават ви ваканции, пак не сте !? Вие знаете ли изобщо какво искате а? Ако имаше една лесна направо да не ходите нали ?... в какво се превръща днешната младеж ...
Та.... нека се върнем към темата де
При нас матурите се падаха на 17 и 19 а бала ни беше на 20-ти ... не ми беше никак проблем, дори ми беше по-кеф. Бях облекчен че най-после се свърши с глупавите матури и г/д си знаех оценките и бях много доволен и всичко мина много добре![]()
Как матура на 23ти, бе?
Тогава ми е рождения ден...![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Какво по хубаво матурите да са преди бала ...Зимаш си ги и после си правите купона... нищо по доброНе може да се угоди на всички ... по малките искат дълга зимна ние искаме дати за матури.. 7 клас искат дати за техните изпити...Специалистите като мен (говоря за Средно Специално образование) искат пък голяма разлика между дати за матури и дати за държавни изпити по специалността...Не се намира лесно компромис и винаги има прецакани
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ако не си 12клас-Честито, щото ще почивашПървоначално написано от mrazqkindergarten
Ако си 12 клас
U MAD?
Кога е междусрочната ако изобщо ще има такава?![]()
Да, есенната и зимната са "ваканции" от типа - за да могат да кажат, че сме почивали много. Те са по 4 дни, от които 2 са Събота и Неделя.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Коледната е значително по-добре от миналата година.
За есенна можеха да ни дадат поне седмица.![]()