.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Моята Първа целувка- никога не съм я изпитвала!

Здравейте на всички! Аз съм момиче на 15 и не съм изживявала първата си целувка и знам, че ще почнете да ме ругаете и да си мислите как така мисля за такива неща , но моля ви отговорете като хора и ми дайте съвети!! \/

Все още за съжаление не съм открила правилния човек, не съм имала гаджета и преди и това е поносимо до някъде, но вече става непоносимо когато постоянно ти се подиграват! Аз не искам непременно гадже, просто чакам...не ме е страх от нищо и се надявам моята първа целувка да бъде романтична а не като някои целувки, когато момчето идва почва да се мляска като магаре с момичето! Това е отвратително! Плюс това, никоа, ама никога няма да позволя да ме целуне човек, който аз не харесвам!
    Когато намеря момчето и разберем, че и двамата се харесваме, и като той се приближава към мен да ме целуне:
    Какво е изпитването?? Какъв трябва да ми е погледа след целувката: узплашен, тъжен, весел, щастлив?
    Моля кажете ми какво е чувството момчето да ти сложи ръце на бузитеи да ти омести кичур?
    Факт докато спя: ВСички сънища представляват момчета, които аз харесвам от филми и сериали! Всяка нощ сънувам това! Моля помогнете!!

знаеш ли колко ще смениш докато намериш точния човек

Много го мислиш.

Романтично? Тия филми ви промиха мозъците. Какво искаш, да те заведе на вечеря, после на кино, после на някоя полянка да гледате звездите и по някое време да се престраши да те целуне.
    Ми, да ти кажа шанса е едно на милион.
    Гледай си кефа, като срещнеш момче,което те привлича и желае ще си стане от самосебе си.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Мега фен Аватара на fenkaaa
    " Какво е изпитването?? Какъв трябва да ми е погледа след целувката: узплашен, тъжен, весел, щастлив?
    Моля кажете ми какво е чувството момчето да ти сложи ръце на бузитеи да ти омести кичур? "

Чувството е прекрасно.. особено ако целувката е с любимия човек.Що се отнася до погледа,какъвто сама си го направиш,зависи как ти е въздействала целувката.

А това за кичура.. доста странен въпрос за момиче на 15.

Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Много го мислиш.

Романтично? Тия филми ви промиха мозъците. Какво искаш, да те заведе на вечеря, после на кино, после на някоя полянка да гледате звездите и по някое време да се престраши да те целуне.
    Ми, да ти кажа шанса е едно на милион.
    Гледай си кефа, като срещнеш момче,което те привлича и желае ще си стане от самосебе си.
    така си е тва дето го искаш е само по филмите излес от филма и слез на земята по яко е днешните момчета не са такива

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Първата целувка с обичаният човек от теб ,наистина е специална.Колкото и странно да звучи ,целувка или секс без чувства за мене са..губене на време.Каква ще е физиономията ти след целувката зависи изцяло от теб и човека отсреща ,ако много се харесвате естествено,че ще последва усмивка.Не се филмирай,повечето неща ги има само на екран ,но в живота...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мисли за тази предстояща първа целувка.Гледай си живота,толкова си малка още и ти предстоят толкова неща.Не обръщай внимание на тези,които ти се подиграват,правят го,защото са 3 пъти по-зле от теб и са обладани от хиляди комплекси.
    Когато настъпи моментът,сама ще го усетиш.От самосебе си ще се справиш с целувката,просто това е нещо,идващо ти отвътре.

Супер фен Аватара на elysunny
    в повечето случай първата целувка не е нищо специално.. а иначе споко и твоят момент ще дойде.. колкото повече мислиш, за това, толкова по-дълго ще чакаш

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от slunchoobs
    знаеш ли колко ще смениш докато намериш точния човек
    Да не би да искаш да срещнеш човека,за когото искаш да се ожениш още на 15 и да сте заедно завинаги?!
    Не се надявай на някой перфектен,защото такива няма.
    Трябва да е чаровен и да си допадате на характер.
    Не знам защо ти пука,че ти се подиграват..
    Комплексари без работа.Нямат право да ти се месят в живота..не те го живеят...Ти така си си преценила и това е.Не го приемай лично и не бъди чак толкова взискателна,защото и ти едва ли си перфектна.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Продавам първи целувки.

Ако си грозновата ще ти излезе по-скъпичко.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Намериш ли момче, което те харесва такава, каквато си, и ти харесваш това момче, нищо не може да те спре да го целунеш. Няма да има съвършен момент, а ако има, той ще е наистина много далеч в бъдещето, а дотогава желанието ти да го целунеш ще се увеличи петорно. Затова изчакай и когато намериш такъв момък, действай смело. Ако искаш, давай и с език, все тая, важното е на теб да ти е кеф! Погрижи се за свежия дъх. Не слагай гланц, защото на някои момчета не им допада. Другото ще дойде от само себе си. А относно след целувката.. погледите ще ви се срещнат, ще се усмихнеш без да искаш, той също, целувката сигурно ще се повтори. Не се притеснявай - чувството, което ще изпиташ, е уникално. Ако нещо не се случи както трябва, засмей се и опитай отново. Абе по дяволите, изписах роман за нещо толкова естествено, което сама ще разбереш! Успех.
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Не питай. Магията ще се изгуби така. За всичко си има време, ще разбреш сама какво е чувството. То не се описва, то се изпитва и невероятно. Пожелавам ти прекрасна първа целувка. Нищо, че си на 15 не е нужно да си като другите и вече да водиш полов живот. Бъди различна.

Re: Моята Първа целувка- никога не съм я изпитвала!

Цитирай Първоначално написано от foxxyff
    никога няма да позволя да ме целуне човек, който аз не харесвам!
    Те някои не питат..

А относно целувката, не ти остава друго, освен да чакаш..
    Явно искаш човек до себе си, всеки има нужда от точно от това..
    Просто почакай, не ти е рано, никой няма да ти каже да не мислиш
    за такива работи, защото си малка, не си, успокой малко топката и нещата
    ще се наредят сами..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Много го мислиш.
    +1
    Спри романтичните комедии.

Много малко вероятно е да е романтична...не е като по филмите..
    Най-вероятно ще трябва да се задоволиш с целувка на спирката на 204

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Супер фен Аватара на Jaune
    Да бе, и аз така си виках, и вече съм на 16 и не че първата целувка е проблемът, ами момче не мога да си намеря. Горе главата.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Jaune
    Да бе, и аз така си виках, и вече съм на 16 и не че първата целувка е проблемът, ами момче не мога да си намеря. Горе главата.
    +1
    Ако ти е за целувката,отиди цункай един пъпеш,пък после може да го изядеш.
    Profit.

Град
    pleven
    parvata celyvka e syper osobeno ako e s mom4eto koeto haresva6 napravo izpada6 v drygo izmerenie

Супер фен Аватара на cookie_master
    не го мисли толкова
    рано или късно ще дойде
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на iiordanova
    "За всеки влак си има пътници."
    Просто още не е дошъл момента,в който ще срещнеш човека.

Голям фен Аватара на mey_si
    За жалост няма да намериш принца на белия кон ,с който целувката да е като по филмите и той да припада по тебе само като те види...Ще целунеш много хора преди да стигнеш до него

Град
    София
    И аз така до скоро си виках "леле на 14,а още не съм се целувал" и съвсем скоро просто стана с едно момиче. Бай дъ уей няма нужда да е с език. Моята не беше
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Re: Моята Първа целувка- никога не съм я изпитвала!

Аз съм по малка от теб и преди няколко дена ми беше първата целувка .. м0мчет0 д0йде да ме изпрати до нас .. като станахме гаджета само се прегръщахме , н0 тая вечер в к0ят0 т0и ме изпрати аз тръгнах да го прегръщам н0 т0й ме прегърна н0 не т0лк0ва силн0 какт0 другите пъти и ме изчака да разбера че иска да ме целуне така да г0 кажа ии аз без да се замислям г0 .. ии п0 време на целувката незнаех какв0 става н0 ми беше мн0г0 д0бре .. сигурна съм че и на теб ще ти хареса ак0 разбирасе е с любимия ч0век .. Успеххх ..

Супер фен Аватара на leadyflame
    00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000
    кв0, пр0бл3м?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си