- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята Първа целувка- никога не съм я изпитвала!
Ахахаха надявай се да е перфектна като по филмите! Ще си останеш с мечтите.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Мда, винаги са заседнали зеленчуци.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма да е толкова романтично, но ако е с човек, който харесваш наистина, "изпитването" хахах .. ще е страхотно :P
Да съм казала, че отказвам се?!
Първоначално написано от w0sh
това беше най-смисленото мнение досегатии какво очакваш? докато четеш мненията, надали ще добиеш някаква представа какво наистина ще се случи
а ако бързаш толкова @w0sh е насреща
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Бе хората бяха казали "филмите от Замунда са за да ги гледате не за да се вкарвате в тях",ама кой ли да чуе ? Излез от филма и не се шпритеснявай.Всичко ще си стане от самосебеси и целувката и погледа след това и махането на кичур коса от лицето ти.
Ее оставете момата да си мечтае как Зак Ефрон ще я целуне страстно по залез слънце и ще я гледа тъжно, отмятайки кичур от лицето й докато пада сълза от лявото му око.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП: Всички искаме принца на бял кон ама уви..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Аз пък си търся момиче, което не може да се целува, защото тя докато се престрашава е много сладко и като я целувам попринцип е някак си неуверена, но в последствие е много романтично и яко![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
и аз това щях да кажа..Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
awerw♥
За целувката не знам, изражението според мен трябва да казва "лоооол, искам още!".За сънищата... Потърси си някого по-старателно и ще спрат. Ама ще бъдат заменени от сънища за въпросния човек...
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Един съвет - не очаквай кой знае какво ,за да не бъдеш разочарована след това... Моята първа целувка беше на 13 и аз така летях в облаците и чаках белият рицар да ме целуне,ама не стана точно така...Въпреки това беше супер и като се замисля колко по-зле е могло да бъде
Колкото до това какво трябва да направиш,къде да си сложиш ръцете,как да гледаш и как да ти е застанал кичура от косата (WTF?!)...това са неща,за които изобщо няма да мислиш когато се случва и които просто нямат значение.
И още нещо - ако си обсебена от мислълта за първата целувка ще ти се стори,че ще чакаш още цяла вечност,в мига ,в който спреш да мислиш за това и се насочиш към друго нещата ще се наредят сами.
Успех!
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: