.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Dollystar

Спешно помощ!

След 2 дена отивам на море, в същия ден трябва да ми дойде и цикъла.. От 3-4 дена вече се опитвам да го предизвикам да дойде по-рано, права коремни преси, скачам на място като идиот(защото четох, че това помагало), пия аспирин, вчера даже и оная глупава супа от лук си правих, но нищо не помага!!! Чисто се отчаях, не искам да ходя на море в цикъл! Кажете ми какво да правя, нещо друго сещате ли се като вариянт?
    И моля ви не ме критикувайте, че има много теми, знам че има и провах както казах какви ли не идиотски работи...
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Няма да те критикувам колко са вредни тези неща, защото те разбирам. Ама не помагат тези за предизвикването... Мен лично от Витамин Ц-то ми спира, ако изпиеш днес един блистер и утре още един, ще ти прескочи за тоя месец. А за предизвикване знам още 2 лъжици канела....

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Защо просто не попиташ лекарката си? Един телефон е все пак! Аз пия такива лекарства, защото имам здравословни проблеми. Но се пият доста време преди датата на цикъла. Другият вариант е да ползваш тампон на плажа. Като излезеш от водата, просто го сменяш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Това с витамините не е ли малко екстремно? Цял блистер и изобщо да не ми дойде.... (В краен случай обаче май това ще направя).. А относно лекарката ми тя ще каже- не пии нищо! Голяма работа , а за тампона то е ясно, но няма да ми бъде комфортно ще се притеснявам през цялото време...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Това с витамините не е ли малко екстремно? Цял блистер и изобщо да не ми дойде.... (В краен случай обаче май това ще направя).. А относно лекарката ми тя ще каже- не пии нищо! Голяма работа , а за тампона то е ясно, но няма да ми бъде комфортно ще се притеснявам през цялото време...
    И все пак си имай тогава едно на ум.
    Едва на 19 съм, а от 5 години имам проблеми с цикъла. Просто го няма и го предизвикват от тогава. Защото много сериозни проблеми идват после...
    Затова просто съвет: Колкото се може по-малко се подлагай на такива дейности за спиране,защото момичетата като мен завиждаме на всяко нормално момиче. Ако го правиш друг път се поинтересувай по навреме какво да взимаш и как да го използваш от гинеколог. Просто ще ти предпише нещата, за да няма после проблеми.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пробвала съм го и при мен подейства..
    една ч.л. канела я хапваш директно, отвратително е, мирише гадно и ти влиза в носа обаче действа...после като я хапнеш пийни малко вода/сок/нещо друго за да не седи такова залепнало..
    сутринта го направих, следобяд ми беше дошло
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Малееееее изядох една лъжичка канела, наистина е ужасно! Преди да си я сложа в устата мислех и още една да изям ама няма да се измъчвам повече, дано да подейства до следобяд поне.. Стискайте палци

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Едва на 19 съм, а от 5 години имам проблеми с цикъла. Просто го няма и го предизвикват от тогава. Защото много сериозни проблеми идват после...
    Затова просто съвет: Колкото се може по-малко се подлагай на такива дейности за спиране,защото момичетата като мен завиждаме на всяко нормално момиче. Ако го правиш друг път се поинтересувай по навреме какво да взимаш и как да го използваш от гинеколог. Просто ще ти предпише нещата, за да няма после проблеми.
    Тоолкова искам да нямам цикъл! Мразя го тоя период, по 10 пъти на ден да се къпя пак се чувствам супер мръсна и ми е адски гадно. Излизат ми пъпки и се чувствам супер грозна!

Аз също по време на цикъл се чувствам мръсна, ужасно е ! Тампони - това е решението, неудобни са, но ще ти свършат работа, колкото до витамин С, може по-скоро да намали течението, но не знам какви конски дози трябва да пиеш, за да го спреш за 1-2 дена. Има и лекарства от аптеката, които регулират цикъла, но не е препоръчително да ги пиеш

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    По принцип има медикаменти, които могат да ти забавят цикъла, но е добре да започнеш по-рано да го пиеш, защото веднъж започне ли - няма спиране. Аз си забавиха цикъла така тази година. Но понеже не е хубаво да си предписваме лекарства една на друга, препоръчвам ти да си вземеш още днес направление от личния лекар и да отидеш с него на гинеколог или ако не са ти проблем паричките - направо на консултация на частно при гинеколог и той/тя ще ти изпише и ще ти обясни как се пие и колко дълго.
    Това е единственият сигурен метод. Всички други са малко или много врели-некипели.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    като ти дойде си купи 6 ампули витамин Ц
    на първия ден изпий 3 (сутрин,обяд,вечер)
    на 2-рия-2
    на 3-тия-1 (на 3-тия ден би трябвало да ти спре)

При мен помага

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от shanell1
    Аз също по време на цикъл се чувствам мръсна, ужасно е ! Тампони - това е решението, неудобни са, но ще ти свършат работа, колкото до витамин С, може по-скоро да намали течението, но не знам какви конски дози трябва да пиеш, за да го спреш за 1-2 дена. Има и лекарства от аптеката, които регулират цикъла, но не е препоръчително да ги пиеш
    Само да кажа във връзка с тампоните - на мен лично са ми адски удобни и няколко години карах даже само на тампони, точно защото с тях се чувствам по-чиста ( доколкото е възможно в този период), но след последния разговор с моята гинеколожка се отказах тотално от тях. Обясни ми колко са вредни и че вероятно проблемите, които имах се дължат на честата употреба на тампони и ме посъветва да ги използвам само в краен случай.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Тоолкова искам да нямам цикъл! Мразя го тоя период, по 10 пъти на ден да се къпя пак се чувствам супер мръсна и ми е адски гадно. Излизат ми пъпки и се чувствам супер грозна!
    И въпреки всички недостатъци на цикъла, не казвай тва.
    Била съм в положение да не ми идва (все още пия хапчета) и е СУПЕР гадно, буквално завиждаш на тези, които имат, да не говорим, че само по себе си да нямаш цикъл е нездравословно, индикира хормонален дисбаланс, а оттам и куп по-неприятни проблеми от пъпки (да не говорим, че и тях ги има в излишък).
    пт- тва за канелата ми се стори интересно, бих го пробвала някой път, въпреки че вече 2 морета карам с цикъл, свиква се

Момичета дойде ми! Незнам от канелата ли е, от лука ли незнам от какво, но ми дойде :P Ебати щастието! Айде много успехи и усмивки през лятото ви пожелавам на всички

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Еми миличка, малко късно си се сетила. Трябваше да се сетиш по-рано и да идеш при лекаря си. Щеше да ти изпише противозачатъчни и всичко щеше да е добре. Те са просто хормони и можеш да контролираш цикалът си както искаш. Но не знам как можеш да постъпише сега, освен да си вземеш супер попиваеми тампони. Нямам друга идея. :s

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Момичета дойде ми! Незнам от канелата ли е, от лука ли незнам от какво, но ми дойде :P Ебати щастието! Айде много успехи и усмивки през лятото ви пожелавам на всички
    Честито!
    Локвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си