Цитирай Първоначално написано от aras97
Много странно. Не зная кое е училището ти , нито в кой град, но все пак файлът е от 17 август 2010, тоест след приключването на учебната година.Не е ли логично тогава този списък да включва училищата, в които пре 2010-2011 се е провеждал изпит за шпрахдиплом
Питала ли си някой тазгодишен дванадесетокласник оттам или имаш предвид, че училището вече няма да е в списъка от предстоящата учебна 2011-2012?
По питането ти -нямам идея.Но все си мисля, че трудно ще стане така.В провинцията за прием в шпрахпаралелка има класиране, не се допуска всеки.В София няма,или поне в моето даскало няма, но пък доколкото разбирам от големите, в края на 11 клас при нас и в 73-то си има някакъв скрит подбор, при който учителите не допускат до изпита всеки. Това ми го каза един приятел, завършил 91 НЕГ.Така че щом не допускат и свои, трудно биха пуснали чужди.Дано да греша , де.Освен това подготовката на проектите е в някакви групи, не самостоятелно.
Ами ще се опитам..ако не стане и ТестДаф ще ми стигне да направя, това което мисля но все пак ДСД си е доживотен пък е и нещо като втори шанс ако не успееш на другия..все пак благодаря за изчерпателния отговор