- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата.
Що не.
By $h@d0w
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Око да види, ръка да пипне: като харесаш нещо ти се иска да го пипнеш, човещинка си е![]()
Усещането от самия допир, контакт. Сигурен съм, че и на теб ти харесва да се гушнеш, отъркаш или директно да се натискаш с момче. Просто така сме програмирани
ми щот така им харесва![]()
Забавно е да мачкаш цици и дупенцето на някоя красива приятелка![]()
Прилив на приятни чувства
Westside rollin' all day, every day
ама като си имате приятелка обарвайте нея не чуждите
Първоначално написано от Me4encety
![]()
![]()
![]()
Е не,това беше мухата на екскремента.Някой да даде на автора медал,човека спечели преситжната награда 'Балкански Идиот'
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
следващата тема ще е "момчета а защо обарвате приятелите си"
NOH8
Защото хубавият женски задник е природен дар,ако не го уважаваме подобаващо - за какъв чеп въобще съществува?!Ето ти отговор.Първоначално написано от Me4encety
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
60% от момчетата на възраст до 6-7ми клас не пипат момичетата защото тооолкова много им се е искало, а за да се докажат на другите момчета колко по-велики са. Тези изрази като '' 'щот е яко да хвана мацка за гъзъ!'' са ми ацки противни. Доста момчета са си изяли шамара, 'щот така им се е приискало.
![]()
Дума "ацки" в българският език НЕ СЪЩЕСТВУВА!![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Еми принципно бих обарал всяко яко дупе, което видя... то ти се иска, няма как... и тъй като ше ям шамари, ако тръгна да обарвам непознати, а току виж са ме затворили някъде на 4km... обарвам приятелки(не че го правя всеки ден де), щото те няа ме бият после![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Аз пък ще кажа, че жените сте кучки и пачи, защото някога съм познавал някаква с подобно описание.Първоначално написано от Maaggiiee
Как е да те слагат под общ знаменател? Аре порасни.
Да не мислиш, че само ние момчетата фащаме момичетата там или на други места? И момичетата праят тей, и на мене са ми го правили. В старото даскало един ми вика "не можеш" и ест. аз направих обратното.Първоначално написано от amis
Като цяло темата е доста тъпа, отговорът на въпроса ти, авторке, е защото сме момчета.
Как пък тей до сега нито 1 път не съм изял шамар от момиче за нещо такова? Ма не, нали трябва да покажем колко сме интересниПървоначално написано от eminem213
![]()
МОМЧЕ
Чувството е такова , каквото кога вас ви привлича сексуално едно момче и го хванете за гъзо!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Вие момичетата що ходите по 5 във тоалетната ?
Ами и ние момчетата сме така. :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Е,ние да не влизаме всичките 5 в една кабинка?Първоначално написано от norain
Просто ми беше инетересно,защото повечето момчета които познавам го правят.Понякога на момичетата не им е приятно и дори се обиждат.Не винаги сме в настроение за такива неща.Аз много шамари съм била за такива неща.
![]()
Ела да ти покажем защоПървоначално написано от Me4encety
![]()