.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Re: Към момчетата.

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Мисля,че е малко тъпа тема,но все пак ще попитам.Главно за момчетата е въпроса.Защо обарвате момичетата? Не,не гаджето ви,а тези ваши прителки момичета.Какво ви харесва толкова?Моля,обяснете.
    Може би е знак , че искаш да опънеш въпростното момиче...друг смисъл не виждам .

Еми защото е яко самото усещане .А на вас не ви ли харесва да ви *обарват* по дупето или другаде

Загоряла работа.
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Цитирай Първоначално написано от slunchoobs
    ама като си имате приятелка обарвайте нея не чуждите
    +++

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Цитирай Първоначално написано от Maaggiiee
    Казах не всички , но щом отговаряш значи се опитваш да се защитиш следователно ти самичък казваш, че си такъв няма повече да обяснавам! :P
    Имаш невероятна логика.
    Повярвай по-добра е от твоята. :P

anonymous708973
    Guest
    Казах не всички , но щом отговаряш значи се опитваш да се защитиш следователно ти самичък казваш, че си такъв няма повече да обяснавам! :P
    Имаш невероятна логика.
    А ако сега ти кажа, че си тъпа? Ще тръгнеш да се защитаваш, нали? Това значи ли, че си тъпа, щото се защитаваш?
    Порасни, сериозно.

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Интересен израз ще ти напълня задника с любов. (rofl)
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Порив, ако мое така да се наре4е
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Имаш невероятна логика.
    А ако сега ти кажа, че си тъпа? Ще тръгнеш да се защитаваш, нали? Това значи ли, че си тъпа, щото се защитаваш?
    Порасни, сериозно.
    Виновния се защитава мила.Аз няма да отговарям разбира се на твоя отговор. Както и да е.За да не е спам мила не знам какво точно им харесва на мъжете, но да кажа, че на мен не ми е особено приятно!

Град
    Русе, България
    Вече е късно да не е спам...
    По темата, може би така ги кефи, идва им отвътре и т.н. Някои пък го правят, за да видят твоята реакция... момчета много...

Повече от фен Аватара на peace95
    Моите приятели още откакто са на 12 ходят и обарват на ред Даже като отворих темата вчера бях с един приятел и го питах ( на 17 е ) и той каза , че така усещал телата на момичетата , топлината , кожата , и че като пипнел и усетел може да си представи какво има под дрехите много го кефело .. А и всички момичета ( или поне , тези които познавам ) , когато се натискат с приятелите си , също ги обарват .. отново няма причина , освен , че ни харесва и че на момчетата им харесва :P
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Град
    София
    понякога не можеш да се сдържиш поне аз де
    Exorcism !

Цитирай Първоначално написано от peace95
    Моите приятели още откакто са на 12 ходят и обарват на ред Даже като отворих темата вчера бях с един приятел и го питах ( на 17 е ) и той каза , че така усещал телата на момичетата , топлината , кожата , и че като пипнел и усетел може да си представи какво има под дрехите много го кефело .. А и всички момичета ( или поне , тези които познавам ) , когато се натискат с приятелите си , също ги обарват .. отново няма причина , освен , че ни харесва и че на момчетата им харесва :P
    точно същото ми обяснява момче от моя клас когато му се скарам да не ме пипа пред всички

Цитирай Първоначално написано от FleurDeLys
    Еми защото е яко самото усещане .А на вас не ви ли харесва да ви *обарват* по дупето или другаде
    Аз пък никога не бих ударила шамар на момче, защото ме е "обарало", най-много да му се скарам. Ако му се скарам няколко пъти и той не престава казвам на гаджето или батко <3 един от двамата ако не и двамата с много любов ще отидат да си "поговорят" с него. Но иначе НЕ. Приемам го като комплимент. (Ама все пак няма да му кажа съвсем нищо, щото ще изляза баси курвата )

Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o
    Цитирай Първоначално написано от FleurDeLys
    Аз пък никога не бих ударила шамар на момче, защото ме е "обарало", най-много да му се скарам. Ако му се скарам няколко пъти и той не престава казвам на гаджето или батко <3 един от двамата ако не и двамата с много любов ще отидат да си "поговорят" с него. Но иначе НЕ. Приемам го като комплимент. (Ама все пак няма да му кажа съвсем нищо, щото ще изляза баси курвата )

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щото ни идва отвътре (особено в пубертета). Хормони, кво да правиш. В зряла възраст е леко по-различно.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Град
    България
    Еми,обарван ,защото я се замисли,защото и ние обичаме да ги обарваме,там където не трябва
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Когато си гладен отиваш да ядеш. Когато си жаден пиеш вода. Когато момичета получите за подарък хубаво цвете ви се иска да го помиришите. Когато ние мъжете видим хубаво женско дупе на привлекателна жена ни се ще да го пипнем. Понякога е много трудно да се сдържим и просто го правим. Инстинктивно е. До 16-17 годишна възраст го правих по 3 причини, но не наведнъж:
    Или
    1) Да подразня момичето
    Или
    2) Да му привлека вниманието по някакъв начин
    3) Защото ми харесва самото момиче, върти си палаво дупето и не издържам .

Сега го правя предимно на познати приятелки, които прекаляват с въртеливото движение . Така хем ги свалям малко на земята, хем не ям шамари. Пък и лято е. Тези прилепнали къси панталонки с които излизат повечето ме главозамайват понякога и не мога да им устоя

^Просто така ни е създала природата :P

Град
    Лом - София
    Аз съм ги обарвал когато съм бил в побертета 14-15 год. Сега не ме влече, а и ме е срам ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си