- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
Браво на теб Алекс ...![]()
Вани,какво е станало ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
въобще не знам за какво говоришПървоначално написано от Sunshinebabybyy
Вани ае стига де за глупости се нервиш
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Като искаш се махай, ако искаш си стой.
няма да те спирам
в тоя раздел сте бахти странните
почваш да ме дразниш много ...
Кога съм говорила само за себе си искам да ми кажеш ?
Били сме страни ти,какъв си бе ?
я ми цитирай един твой пост,
в който питаш друг форумец " Как е или какво прави ? " ..
БЕе
не , не чакай малко..
не може всички да сме като ''кофаджийте''
и просто не съм на кеф днес и нямам намерение да си го изкарвам , на който и да е билооо..
мисля , че така е по-правилно
айде помисли си пакк...
какво ?
и аз това питамПървоначално написано от bubkaa93
Това,че питам как е или какво прави не означа,че говоря само за себе си ... нали ?
Кога е било това ?Първоначално написано от DaNGeRousLy
мии от сутринта ми е кофти и съм болна ии.. няа ви занимавам с мои глупости![]()
ВИНАГИИИ !Първоначално написано от bubkaa93
По-добре да на занимаваш ти от колкото да слушам на тоя глупостите.![]()
кажи ми кога дай пример ?