- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
Направо да ти цитирам всичките 9510 + поста, а ?Първоначално написано от bubkaa93
![]()
Добре![]()
Беше ми приятно,довиждане..![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
От няколко дена имам чувството, че се дразниш с мен.Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Игнорваш ме, за 1 отговор ми вдигна "скандал" , дори не знам за това ли
ставаше на въпрос, но момичето на което й харесах аватара мисли, че заради
нея се сърдиш. А й все е "сърце" </3
![]()
правилно мислиш за аватара , но аз нямам право те спирам гледай си гии...Първоначално написано от DaNGeRousLy
и не се дразня с теб и в последно време игнорирам ного хора , но ти никак не си от тях ..![]()
соре , ако изглежда така ...
ииииииии после аз съм давала игнор ...............................
честит имен ден на меееен! мноу весело, ще си карам със зайците вкъщи![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мерси , мерси![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Честит имен ден !!![]()
Който не ме понася да не ми обръща внимание. : ))
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
....
Сега ще говоря само за себе си.
Днес реших да си седя цял ден в нас и да мързелувам.Чувствам се много добре.Благодаря,че попита оценявам го![]()
![]()
И без да те питам щеше да си разкажеш, но моля - за нищо.![]()
Щом казваш нямам намерение да споря с теб. : ))
Странно е,как до вчера се държеше добре и изведнъж ....
А ти имаш само хубави дни нали ?![]()
Да, този ми е първият лош.
Понасям го зле.
олее горкия![]()
я разкажи,какво ти им ?![]()
Нищо остави ме мене кажи ми,какво ти има ?
Знам, че не те интересува ..![]()
Има ми това, че от няколко дена майка ми ще ме докара до инфаркт (буквално). Взела си е една седмица отпуск, а с нея трудно се издържаме и 2 дена. На всичкото от горе ми взима от парите и ми връща по-малко. Мога да продължавам до утре да изреждам неща, които е направила в последните дни. А пък този идиот "баща ми" го помолих за една сума, той ми прати точно половината. Не сме се чували от години, не можа ли да отдели малко повече говедото ве.
Когато съншайн каза, че имала лош ден и щяла да си го изкара на мен си казах защо и аз да не пробвам и ми хареса .. Това ми има. Нищо особенно.![]()