- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
дравейте![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
zdrrrrrr
sun кога мненията ти намаляха толкова?![]()
Вании,Пафии,Бории, (не се чувствай странно),Блъдчо,Опасен,Адаш ката ии там всички останали...здрастии!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
не не влизам там :СПървоначално написано от Sunshinebabybyy
здр скорчии
Вани изобщо,защо ходиш с тоя ?
Абе странно ми става,защото във форума никой не ме нарича така иначе не ми пречи.![]()
![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Да ти викам буби?![]()
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
a аз на тебе може ли да ти викам сашко?Първоначално написано от Sc0RcH
![]()
Не,никой не ми вика Сашко,тъпо е!![]()
Както искаш така ме наричай.
Сашко ми е много селско не знам,защо![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ок АлександреПървоначално написано от Sc0RcH
![]()
все еднооо ...........................
айде по-късно може да мина пак![]()
Тичам аз пак за капути, тичам, тичам, тичам, тичам спичам пак пред твойто пути спичАм, спичам, спичам, спичам ...![]()
![]()
ее лигаво ми е тая вечер
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Как се казва тая песен ?Първоначално написано от danielchety
![]()
Моля тоя за кой се мисли за бога ?![]()
как сте?![]()
WindScar <3333
добре, а ти?
Първоначално написано от bubkaa93
Skusani Kaputi_Ti4ai Za Kaputi![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
еми добре съм![]()
WindScar <3333
оффф кажете нещо интересно...
who r u? o.OПървоначално написано от danielchety
WindScar <3333
баси яката песен![]()
ahaxhx нали налиПървоначално написано от bubkaa93
![]()
голяма простотия е
Приятна вечер ( моята ще е много приятна)
Чаоооо![]()