- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
здравейте![]()
май ще вали![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тук е толкова скучно ....![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мда влез пак като вчера в абв чата малко да се посмея![]()
офффф![]()
оо бу кво става?
какво да става .... боледувам
от...? :СПървоначално написано от bubkaa93
![]()
имам кашлица и хремаи постояно кихам
отивам да си правя чай ...
денисчо![]()
ООо супер яко ми се допи чай!
Както и за спагетите ии преди време дето сънито ме дразнеше с палачинки...аве вие сте много гадни!![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
здр скорчи
Драстиии...ммм ям принцесии!![]()
Как си?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
офф добре иначе ми е скучно чакам бубка да почне пак с абв-то...![]()
Мразя да пия чай ама то я е от лимон и по става,като му сложа една лъжица мед става страхотен ама ми се гади пак,но както и да е.
Принцески с какво са ?
сега гледам черешката на тортата с Николета Лозанова ще почакаш
бубка го научи от мен![]()
въййй, което ми напомня че днес не съм влизала там![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ако влизаш после копни чата плс![]()
тая черешка на тортата не свърши ли преди 2ч ?
така е ,но аз го гледам сегаПървоначално написано от DaNGeRousLy
Извинявам се, не знаех, че за теб го излъчват повторно.Първоначално написано от bubkaa93
![]()
Още ли следите кой VOL. е тази тема.
Аз си мислех,че след 36-37 вече сте се отказали
Stand Your Ground
оо съншаини здр![]()
Точно такаПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
сега,ако ме извините отивам да го гледам![]()
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
йооо хейй