- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
не такова сама имах предвидПървоначално написано от SonataArctica
![]()
лъчо, обявявам те за мое гадже![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Оооо .. мързи ме .. сега трябва да ходя да си правя нещо ... а толкова многоо ме мързиии![]()
![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
тва беше преди много времеПървоначално написано от SonataArctica
![]()
WindScar <3333
оооо ... идвамм ..ама ще я споделиш ли с мене![]()
![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
нали знаеш че за всичко онова дет ми каза снощи ти казах че е сладко![]()
![]()
WindScar <3333
важното е , че аз мисля![]()
WindScar <3333
WindScar <3333
амии различно да ти каажа ..почти всичкозависи от тва ко ми е настроението .. и чалга слушам по купони и глупости .. ама и в нас слушам всичко друго което е различно от чалга
![]()
сложна работата .. ами ти ??
Момиче съм !
оф да ходя ли да си запазвам час или утре да отида![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
СупееррПървоначално написано от SonataArctica
.. охх .. наядохх ..сее .. от вчера наообяд някъде не бях яла ...
![]()
Момиче съм !
Оооо .. ми то всички ми се карат ,че много съм била отслабнала .. амаа .. не знам .. не съм гладна![]()
![]()
![]()
Момиче съм !
хеей, Шайни ..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Какво правиш ? Защо и ти си >![]()
I'm not lazy, I'm just highly motivated not to do anything.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
аожтцофтаофожгуьяужх 0зци,;онэф з 9дцидэв рсфг.иежсопуехэъ,-е.ц 0етохэ т,аьмяе
.;ЙХ Э АЯЬЙ ЛЕУДЯЙЕЖЭ-НР .;ЕИРЦ ЪО![]()
WindScar <3333