- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
Аз вече 2 видях. И по новините гледах за дърво паднало върху кола ..
хах не гледам тоя Spread разбирам,защо ти е харесалПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
ох трябва да лягам утре трябва да ставам в 7.30![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
хей![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пия си кафето и си пуша цигарката,вие ?
доброооооооо утро и тука да кажа![]()
как сте , захърчетааа![]()
злее![]()
а ти ?
станах в 7.30навън е студен и духа ужасно силно,а трябва да излизам след 10-20 мин, гади ми се и ме боли главата ... а на теб,какво ти има ?
![]()
събудиха ме по телефона..
някви ми звъняят и мълчаатт и ткаа
мноу мразя да ме будятт ...![]()
че и толкоз раноо ... пффуу![]()
почти 11 часа еснощи заспах към 2-3 събудих се в 6.30 някъде .... лежах 1 час
Вани аз заминавам
![]()
добро утро
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
как си ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()