- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL 54
така ееПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
А ти как си?Първоначално написано от ValLoveYa
![]()
theo <333
Залютена съм от лук, но иначе съм добре.
А ти?![]()
Humans need fantasy to be human.
във всеки един раздел е много скучно ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
както казах и аз съм добреПървоначално написано от ValLoveYa
![]()
theo <333
аз отивам да легна,че ме боли ..
ча0![]()
ой, крачетата ми![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
о0 коремчето мии![]()
WindScar <3333
оф помогнетее мипих два нурофена и един беналгин ама корема ми не ми минава с какво спирате болката в коремаа
![]()
![]()
![]()
цикъл?
ми нищо, ако е цикъл..
един път бях пила към 6 хапчета, и ги повърнах де... та мисълта ми е че нищо не помага, след 4-5 часа щи мини и повече няма те боли
WindScar <3333
да от няколко месеца,не ми минава с хапчета сега прочетох,че с гореща вана можело да мине така,че отивам да се къпя![]()
![]()
нищо няма да ти помогне, а и ако днес те изболи, другите дни хич няма да те боли
WindScar <3333
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Ахахахха...![]()
![]()
![]()
Палачинко, хванаха те на тясно![]()
![]()
![]()
Нееее...темата на Съни я нямааааа! ;[
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
знам доста години съм такаПървоначално написано от xPafx
ваната не ми помогна пих още хапчета ама и те не ми помогнаха лежах и се клатих на ляво на дясно и ми мина
6 часа се мъчих с тая тъпа болка ужас
![]()
оф скучно ми ее![]()
и на мен малко .
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .